"Samochodem ostatnio zrobiłem ok 3000 km bez żadnych niespodzianek."bredfan pisze:Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie ?
http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 79282.html
To rzeczywiście jest wyczyn dla rocznika 2001 z przebiegiem 170 tys. km?

Moderator: Jerry
"Samochodem ostatnio zrobiłem ok 3000 km bez żadnych niespodzianek."bredfan pisze:Ktokolwiek widział - ktokolwiek wie ?
http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 79282.html
Nie chciał byśDamian pisze: To rzeczywiście jest wyczyn dla rocznika 2001 z przebiegiem 170 tys. km?W takim razie chciałbym wiedzieć, co się działo przed tymi 3000km
Też zacząłem myśleć o TD5 na plaskacza do miasta.... ale jak widze takei zwierzenia ... to kocham swojego smierdzacego, jebanego klamota 300TdiAdamo pisze:Nie chciał byśDamian pisze: To rzeczywiście jest wyczyn dla rocznika 2001 z przebiegiem 170 tys. km?W takim razie chciałbym wiedzieć, co się działo przed tymi 3000km
uwielbiam ten epitet: R O D Z Y N, a małymi literami: sprzedawcy marzeń z "allegro"czesław&jarząbek pisze:2001 na soczewce i z włoch...
w baboki też wierzycie?
faktycznie, w sumie to dalej działaDżek pisze:Sprzedawca marzeń to chyba z Włocławka był
BocianWaw pisze:
Też zacząłem myśleć o TD5 na plaskacza do miasta.... ale jak widze takei zwierzenia ... to kocham swojego smierdzacego, jebanego klamota 300Tdi
Jak bym go nie znał, to może bym uwierzył, że nie założyDamian pisze:gratulacje i oby ci sie wiodło![]()
![]()
ale simexów już nie zakładaj
Nie wciskaj nie będzie ćwierkaćBocianWaw pisze:jak się wciśnie kontrolę zjazdów to non stop ćwierka sygnał głosowy - nie wiem, czy tak ma być (proszę o oświecenie)
to raczej ACE a nie poduchyświeci się na żółto taka kontrolka - auto ze skośnymi strzałkami po bokach
no nie do wiary,cuda panieramzes pisze:o_O to zobacz posta SzczesnegoLR ..
pojechał do Radomia i nabył 2ke z 2001 za 32kpln...
jednak dobre sztuki jeszcze można trafić ...
Dziękuję za oświecenie i dobre słowaLR Tomaszek pisze:No i HDC działa na niskim przełożeniu reduktora. Inaczej będzie ćwierkał.
Też próbowałem ze 3x ale tylko jęczało, a fura zapier......ła dalej, wiec też uznałem, że tak ma byćborkows pisze:Nie wciskaj nie będzie ćwierkaćBocianWaw pisze:jak się wciśnie kontrolę zjazdów to non stop ćwierka sygnał głosowy - nie wiem, czy tak ma być (proszę o oświecenie)U mnie też tak jest, więc zakładam, że tak ma być.
macmal2 pisze:no nie do wiary,cuda panieramzes pisze:o_O to zobacz posta SzczesnegoLR ..
pojechał do Radomia i nabył 2ke z 2001 za 32kpln...
jednak dobre sztuki jeszcze można trafić ...![]()
przecież 2002 to za max 25 się kupuje,nieprawdaż
coż za budujący początek tego topica,że też dopiero teraz na niego trafiłem
zaczynam rozumieć czemu Wy (oni wiedzą kto) nie mozecie zrozumieć
![]()
![]()
tylko fochów i wykładów mi tu nie robić, bo dobry humor mam
no
Aha. No to już wszystko jasneLR Tomaszek pisze:No i HDC działa na niskim przełożeniu reduktora. Inaczej będzie ćwierkał.
pisze:"BocianWaw"]no koledzy, nie krępujcie sięmacmal2 pisze:ramzes pisze:
TD5 - stan ideał - kupiony za równo 19k PLNów! Tydzień temu!
macmal2 pisze:Albo "gorący", albo ....pisze:"BocianWaw"]no koledzy, nie krępujcie sięmacmal2 pisze:
Święta prawda.....ale jaka radość jak jeździ!selim pisze:Co za różnica- za ile kupujecie ?
swoje i tak włożycie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości