czy freelander to też land rover
Moderator: Jerry
- SzczesnyLR
Re: czy freelander to też land rover
olku !
polower to zakończona produkcje poldka z blachy i zakamuflowany koniec rovera z alumninium
polower to zakończona produkcje poldka z blachy i zakamuflowany koniec rovera z alumninium

alkohol , brawura , wypadek
D1,D3...
D1,D3...
- SzczesnyLR
a poza tym , Młodzi Wilcy cię dopadli , więc Twój koniec wkrótce 

D1,D3...
D1,D3...
.......chyba się boxu wczoraj naogladałeś -a młode wilkiSzczesnyLR pisze:a poza tym , Młodzi Wilcy cię dopadli , więc Twój koniec wkrótce

.............td v 6 to sie niby da ,a to co juz sie dalo to niby nie

...........dawno mnie tu nie było , ale ciesze się że (mimo kryzysu )niektorzy z was (nas )wciaż tu sa i mają sie dobrze

wstaw silnik z forda i afgany, może znowu zaczniesz wygrywać
[/quote]
..........a niby to kiedy przestałem ......jakbyś jeżdzil tobyś wiedzial a nie karmił ludzi plotką

..........a niby to kiedy przestałem ......jakbyś jeżdzil tobyś wiedzial a nie karmił ludzi plotką

to jakas nowa moda?
kupic cos o czym sie nic nie wie,a pozniej kombinowac?
karwa...chyba kupie se pralke i zrobie z niej sokowirówke
kupic cos o czym sie nic nie wie,a pozniej kombinowac?
karwa...chyba kupie se pralke i zrobie z niej sokowirówke

- SzczesnyLR
borman pisze:.......chyba się boxu wczoraj naogladałeś -a młode wilkiSzczesnyLR pisze:a poza tym , Młodzi Wilcy cię dopadli , więc Twój koniec wkrótce??- takie szczekające to raczej kundelki .
.............td v 6 to sie niby da ,a to co juz sie dalo to niby nie!!.....chodzilo mi o szczegóły typu - czujnik , kontrolka , kabelek (coby ładnie i fachowo wygladalo) -ale.....?!?
...........dawno mnie tu nie było , ale ciesze się że (mimo kryzysu )niektorzy z was (nas )wciaż tu sa i mają sie dobrze![]()
![]()
to do ola było

D1,D3...
D1,D3...
ale ze co z tymi wilcami?
wilcy som po ochronom i trza na ekolgów uważaćLR_Olek pisze:ale ze co z tymi wilcami?

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- SzczesnyLR
klucz13 pisze:wilcy som po ochronom i trza na ekolgów uważaćLR_Olek pisze:ale ze co z tymi wilcami?
no no , i niech tak pozostanie

D1,D3...
D1,D3...