Moderator: Jerry
najsampierw trza coś mieć żeby się to popsułoLR_Olek pisze:tak,bo szkoda uzywac co by sie nie popsuły
Hej Puk Puk jest tam ktoLR_Olek pisze:,,,,,,,,,
zdarza się najlepszymczesław&jarząbek pisze:trawolta...ale bredzisz...
to nie warczy, to piszczy ... bida piszczyLR_Olek pisze: a mi silniczki od reflektorow "warczą" a nie reguluja...
daj mu spokój, poszedł chomiki oporządzićklucz13 pisze: Hej Puk Puk jest tam kto![]()
Piotrul pisze:Szkoda, że u nas policja zadko łapie za złe ustawienie swiateł. Jebli by mu mandat, to od razu by przestało warczeć...
nie zacznal ...Piotrul pisze:Przeca to elementarne. Jak zapakujesz 500 kilo chomika na pakę to światełka zaczną oślepiać
a te emu to takie strusie są?LR_Olek pisze:mam zawias old man emu
apede pisze:old olo chomik
To Olek chomiki na ubój choduje ?Piotrul pisze:Przeca to elementarne. Jak zapakujesz 500 kilo chomika na pakę to światełka zaczną oślepiać
Kojak pisze:To Olek chomiki na ubój choduje ?Piotrul pisze:Przeca to elementarne. Jak zapakujesz 500 kilo chomika na pakę to światełka zaczną oślepiać
LR_Olek pisze:ja pierdacze....
biseksy do dyskoteki ...
czego to nie wymysla...
jak to dobrze miec cysetke z zarabiscie swiecacymi innym po oczach swiatlami bo zoszczędziłem na mechaniku
ale moje swiatla sa ustawione ....prawidlowoPiotrul pisze:LR_Olek pisze:ja pierdacze....
biseksy do dyskoteki ...
czego to nie wymysla...
jak to dobrze miec cysetke z zarabiscie swiecacymi innym po oczach swiatlami bo zoszczędziłem na mechaniku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości