wszystkie serie i modele...
Moderator: Jerry
-
LR_Olek
-

-
Kontaktowanie:
autor: LR_Olek » ndz sty 31, 2010 9:31 pm
55555 pisze:LR_Olek pisze:55555 pisze:dwa tyg. wstecz byłem na akcji ratunkowe ryndza z silnikiem 2,5 beemki awtomat chłopaki stali w lesie ,zimno im było nie dośc że to auto samo w sobie nie chce palić to jeszcze aby rozpalić ognisko odkręcili filtr paliwa i polali sobie drewno co by lepszy zapłon był,aby to podpalić krzesali za pomocą kabli z akumulatora bo nie mieli zapałek

, nim do nich dojechałem zeszło powietrze z zawieszenia,zapowietrzyli samochód i wyczerpali akumulator do tego opony simexy 32" nadkola spadły na koła i po robocie sytuacja patowa ale pomysły na ogień zacne nic więcej już nie dało się zrobić aby spierdolić akcje

ja syszalem jeszcze, ze aby miec co jesc to nazrywali pszenicy z pobliskiego pola i wymlocili ja na wentylatorze chlodnicy a pozniej wymęli na tarczy hamulcowej dociskajac klockami i na tym ognisku wypiekli chleb gdy czekali na pomoc.
pozniej zrobili sobie spiwory z poszycia siedzen i dokonali oblucji w przereblu.
i pomoc nadeszla.
tym co siedza i tylko piszą nigdy to sie nie zdarzy zapewniam

ja juz przezylem to na co ty ciagle oczekujesz wiec sie nie zapedzaj

-
55555
-

pozostało tylko umierać

masz prawo do własnego zdania-inni maja prawo mieć je w d.u.p.i.e
-
bredfan
-

koc pisze:....
Ja tak miałem w 200 jak się koło z wałka zsuwało - najpierw silnik osłabł bo pasek przeskoczył a potem się zesrał na amen jak koło spadło z wałka. Stuk puk i dym jak na konklawe.
Koszt naprwy ca 3000 pln.
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
-
Wąż
-

bredfan pisze:koc pisze:....
Ja tak miałem w 200 jak się koło z wałka zsuwało - najpierw silnik osłabł bo pasek przeskoczył a potem się zesrał na amen jak koło spadło z wałka. Stuk puk i dym jak na konklawe.
Koszt naprwy ca 3000 pln.
a fanty jaki % kwoty stanowiły?

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos

always look on the bright side of life

-
LR_Olek
-

-
Kontaktowanie:
55555 pisze:pozostało tylko umierać

nie spiesz sie,bo nie doczekasz niczego