wiesz.... każdy ma swoją cenęDamian pisze:to może Jarku na jakieś rabaty liczysz, co? Kolaborancie?

a ja kasę potrzebuję
może też zacznę na was donosić

Moderator: Jerry
wiesz.... każdy ma swoją cenęDamian pisze:to może Jarku na jakieś rabaty liczysz, co? Kolaborancie?
pośpiesz się... bo System zaczął ostrzyć nożyczki...JarekK pisze:może też zacznę na was donosić
no ale nie za darmo - zwykła świnia nie jestem - poczekam więc na ofertę cenowąBaron pisze:pośpiesz się... bo System zaczął ostrzyć nożyczki...JarekK pisze:może też zacznę na was donosić
no, nie wiedziałeś? nawet sami siebie banujemy, żeby utrzymać się w przekonaniu, że kompletnie nas nie ignorująBaron pisze:...czyli, że takimi niechcianymi dziećmi jesteśmy...?
łokieć Cię nie bolał?Damian pisze:ba, ja się sam zbanowałem niedawno na pół roku
nie, ale chyba mam efekt jojoBaron pisze:łokieć Cię nie bolał?Damian pisze:ba, ja się sam zbanowałem niedawno na pół roku
znaczy oba Cię bolą?Damian pisze:nie, ale chyba mam efekt jojoBaron pisze:łokieć Cię nie bolał?Damian pisze:ba, ja się sam zbanowałem niedawno na pół roku
Damian pisze:swoją drogą to Chermol jakoś ominął dział elera...
po prostu gość, który kupuje LR z defincji staje się niewypłacalny i nie jest targetem dla żadnego sklepu...Wąż pisze:tarpan i aro też ominięte, znaczy nadal jesteśmy w elycie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości