Gdzie dorobię tylny zderzak pod wyciągarkę do Disco '96

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Re: Gdzie dorobię tylny zderzak pod wyciągarkę do Disco '96

Post autor: Damian » pn mar 29, 2010 9:08 am

Koźle drogi,

To jest zdjęcie z juesej, podałem Ci przykład warsztatów, które nie tylko zajmują się montażem, ale również wykonawstwem tego typu elementów. Oczywiście niekoniecznie zawsze wykonują je same, czasem korzystają z podwykonawców (czyli mistrzów krzesania iskier, którzy wykonują dane rzeczy ze stali). Pojedź, pogadaj, z pewnością powiedzą ile będzie kosztować i na kiedy. Inna opcja to wykonanie we własnym zakresie projektu w 3D, ew. modelu ze sklejki, a następnie zlecenie wykonania tego u rzeczonych mistrzów krzesania iskier.
Tylny zderzak skrzynkowy pod windę to akurat dość prosta rzecz.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Koziol
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Gdzie dorobię tylny zderzak pod wyciągarkę do Disco '96

Post autor: Koziol » pn mar 29, 2010 9:19 am

Damian pisze:Koźle drogi,

To jest zdjęcie z juesej, podałem Ci przykład warsztatów, które nie tylko zajmują się montażem, ale również wykonawstwem tego typu elementów. Oczywiście niekoniecznie zawsze wykonują je same, czasem korzystają z podwykonawców (czyli mistrzów krzesania iskier, którzy wykonują dane rzeczy ze stali). Pojedź, pogadaj, z pewnością powiedzą ile będzie kosztować i na kiedy. Inna opcja to wykonanie we własnym zakresie projektu w 3D, ew. modelu ze sklejki, a następnie zlecenie wykonania tego u rzeczonych mistrzów krzesania iskier.
Tylny zderzak skrzynkowy pod windę to akurat dość prosta rzecz.
Poniał :) Dzięki, tak zrobię.
Koziol w Discotece

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”