Pasek rozrządu!!
Moderator: Jerry
- Ryszard Giedrojć
-
Re: Pasek rozrządu!!
We Włocławku to jest mus ramę oblepić czarnym. Wszak to matecznik "Sprzedawcy marzeń", który wszystkie auta tak pięknie malował.
Jak nie znajdziesz nikogo we Włocławku to koledzy z Torunia Ci kogoś narają, bo oni maja kilka dyskotek po przejściach blacharskich, opisywanych na tym forum.
Ja mam namiary, ale to pod Brzydgoszczą. Z Włocławka nie opłaca się jechać, bo równie dobrze możesz ciągnąć do Warszawy. Z tym, że w stolicy będzie drożej.
Jak nie znajdziesz nikogo we Włocławku to koledzy z Torunia Ci kogoś narają, bo oni maja kilka dyskotek po przejściach blacharskich, opisywanych na tym forum.
Ja mam namiary, ale to pod Brzydgoszczą. Z Włocławka nie opłaca się jechać, bo równie dobrze możesz ciągnąć do Warszawy. Z tym, że w stolicy będzie drożej.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
Nie straszę i nie z grubej rury. Napisałem Ci tylko o rzeczach podstawowych, takich niemal standardowych pewnikach i to nie wszystkich. Każdy Ci tutaj napisze, że ów pakiet startowy to średnio od 3 do 5 tysi. Czy będzie więcej? Tego już się dowiesz w warsztacie. I pamiętaj - im więcej przyoszczędzisz na początku, tym więcej wydasz później.bossman100 pisze:nie strasz mnie![]()
jeszcze nie przebrnołem przez procedurę rejestracji a Ty tu mi z grubej rury.
Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
właśnie, to pojęcie występuje we wszystkich markach czy to LR czy....cokolwiek innego 4x4pezet pisze:Poszukaj hasła "pakiet startowy" i poczytaj.

- bossman100
- jestem tu nowy...
nie nie wydałem wszystkiego na zakup
czytałem pakiet startowy ale myslałem że tą kase włoże w dodatki do jazdy poza czarnym a znając majchrów z mego miasta to kasa ta zostanie u nich bo to takie "tanie" specjalisty
namierzyłem u siebie w wiosce kolesa z disco i do tego ma dwa 1 i 2, musze zagadnąc do niego czy niezna gdzieś tu u nas speca o 4x4 bo słyszałem że jest i nawet znajomemu pajero robił blacharkę i mechanikę , tylko niemogę gościa spotkać co u niego robił 

LR Disco 300Tdi 1997r
-
-
Ja myślę, że nawet do kwadratuDżek pisze:I pamiętaj - im więcej przyoszczędzisz na początku, tym więcej wydasz później.

Co do kolegi co tam u Ciebie śmiga Disco to uważaj bo to bardzo różnie bywa z tym polecaniem, postaraj się mieć plan B

Takie jest moje zdanie, mojego pierwszego LR-a rolnik z pod Bralina w POM-ie naprawiał. Wyprowadzałem go rok z tych napraw

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
http://www.free-clinic.org/
To przeczytaj jeszcze raz. Pakiet startowy nie dotyczy zabezpieczeń o-r ani szpeju.bossman100 pisze: czytałem pakiet startowy
Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
a co to za miasto ?bossman100 pisze: z mego miasta

- bossman100
- jestem tu nowy...
WŁOCŁAWEK - małe bardzo komunistyczne miasto
na terenie centralnej Polski usytuowane pomiędzy Toruniem a Płockiem przy trasie nr 1. 

LR Disco 300Tdi 1997r
to uzupelnij profil i nie krzyczbossman100 pisze:WŁOCŁAWEK - małe bardzo komunistyczne miastona terenie centralnej Polski usytuowane pomiędzy Toruniem a Płockiem przy trasie nr 1.

- bossman100
- jestem tu nowy...
- borsuk96
- jestem tu nowy...
Przy wymianie rozrządu nie oszczędzaj i zmień również koło pasowe na wale, na takie odlane w całości a nie ze zgrzaną blaszką. Oszczędzisz na grubszych robotach jak ci się rozpadnie 

DSC 300Tdi '98 automat
KL71 235/85/16
KL71 235/85/16