no bamephi pisze:@Damian, najlepiej mieć jedno i drugieDamian pisze: brałbym japonię jakąś, chyba że się uparłeś na land rovera

Moderator: Jerry
no bamephi pisze:@Damian, najlepiej mieć jedno i drugieDamian pisze: brałbym japonię jakąś, chyba że się uparłeś na land rovera
To czy jest wygodny czy nie to tylko i wyłącznie subiektywny odczucia. Moim zdaniem Patrol Y61 jest autem wygodnym i przy dobrze dobranym zawieszeniu bez polibuszy super pro całkiem komfortowym.treewood pisze:Czytalem gdzies, ze Nissan Patrol jest b. dobrym autem ale twardy i na trasy nie jest wygodny ...
OOOO to taka jak mojaFlor pisze:ad.1 I
ad .6 goła 300 z klimą w idealnym stanie z małym przebiegiem![]()
![]()
ale ile krwi może napsuć......Mroczny pisze:jedno pajero wiosny nie czyni
Chyba tę słabszą stronęamster123 pisze:Flor pisze: a japonię jużmiałem
Jak każdy stary trup z tą różnicą, że Pajero czy Land Cruiser do awaryjnych aut z natury nie należą ale Land Rover owszemamster123 pisze:ale ile krwi może napsuć......Mroczny pisze:jedno pajero wiosny nie czyni
a ja wspominam trasę do włoch, którą robiłem długim patrolem GU4 dość traumatycznieEskapada pisze:To czy jest wygodny czy nie to tylko i wyłącznie subiektywny odczucia. Moim zdaniem Patrol Y61 jest autem wygodnym i przy dobrze dobranym zawieszeniu bez polibuszy super pro całkiem komfortowym.treewood pisze:Czytalem gdzies, ze Nissan Patrol jest b. dobrym autem ale twardy i na trasy nie jest wygodny ...
Taka lekkość z nim jestDamian pisze:
pod względem komfortu, stylu, wyglądu i paru innych rzeczy niewytłumaczalnych wygrywa disko
Damiana o autko nie pytajtreewood pisze:Damian - polecalbys...
postrzeganie mnie jako najbardziej zajadłego tojociarza jest dla mnie wielką zagadkąsbb pisze:Damiana o autko nie pytajtreewood pisze:Damian - polecalbys...
to maniak toyociarz
choć ostatnio coś mu sie popieprzyło pod kopułą i przestał kojarzyć pewne sprawy, w związku z czym kupił disco
![]()
![]()
No chciałbym zauważyć że ksywki miały przynajmniej trzy mutacje...Damian pisze:[
najgorzej jak znajdę się w dużej, zorganizowanej grupie posiadaczy LR - ostatnio gremialnie dostałem ksywkę "Kylon-klon"![]()
zajadły to nieeeeeeeeee, tak brzydko to nieeeeeeeDamian pisze:
postrzeganie mnie jako najbardziej zajadłego tojociarza jest dla mnie wielką zagadką
czyżby udało ci sie wreszcie zarżnąc hi-luxa ?Damian pisze:durnyś, siódmy rok z toyotami leci i miałbym wierzyć że się nie jebiom?![]()
mówiłem , że masz go na wiekiDamian pisze:nie![]()
rama pękła, bo za dużo napakowali na pakę kamieni i za szybko po szutrach jechali, ale zespawane i dalej lata
to jest jakieś szataństwo
no tak, osobistyczne trzymasz w kartonachDamian pisze:to nie mój osobisty gwoli ścisłości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości