Pezet moze caly ukl napedowy sie zuzyl... i wszystkie krzyzaki padlycegla pisze:podczas ruszania lub odpuszczania gazu było słychać głośne puknięci i czuć wibracje w podłodze ( lekkie przyhamowanie auta ).

Moderator: Jerry
Pezet moze caly ukl napedowy sie zuzyl... i wszystkie krzyzaki padlycegla pisze:podczas ruszania lub odpuszczania gazu było słychać głośne puknięci i czuć wibracje w podłodze ( lekkie przyhamowanie auta ).
najsampierw coś chrupało, potem blokowało, jak zdjął wał było ok, pasuje jak nic na zmielone satelity w centralnym mechanizmie różnicowym, wtedy pojedzie nawet bez difflockaDamian pisze:stanięta blokada, bo jakżeby inaczej toto się toczyło na zdjętym jednym wale i bez spiętego difloka
nie kradnij czyichś pomysłówemkg pisze:Ola jeszcze nie byłobędę szybszy : jedź do warsztatu
Hę?grzes pisze:Pezet moze caly ukl napedowy sie zuzyl... i wszystkie krzyzaki padlycegla pisze:podczas ruszania lub odpuszczania gazu było słychać głośne puknięci i czuć wibracje w podłodze ( lekkie przyhamowanie auta ).
ale pomyślałeśpezet pisze:Hę?grzes pisze:Pezet moze caly ukl napedowy sie zuzyl... i wszystkie krzyzaki padlycegla pisze:podczas ruszania lub odpuszczania gazu było słychać głośne puknięci i czuć wibracje w podłodze ( lekkie przyhamowanie auta ).
Przecież nic nie mówiłem
no no ... ja go tylko wspomagamherflikd pisze: nie kradnij czyichś pomysłów
rafi 109 pisze:chciałbyś
Mocne wejścieLIPENS_PL pisze:Jakie te wsze wypowiedzi są denne zamiast pomagać na forum to wy karzecie sprzedać samochód oraz wysyłacie do mechanika czytam wasze posty już jakiś czas i nic ciekawego się nie dowiedziałem tylko jakieś głupie wypowiedzi i beznadziejne żarciki
LIPENS_PL pisze:Jakie te wsze wypowiedzi są denne zamiast pomagać na forum to wy karzecie sprzedać samochód oraz wysyłacie do mechanika czytam wasze posty już jakiś czas i nic ciekawego się nie dowiedziałem tylko jakieś głupie wypowiedzi i beznadziejne żarciki
sam się ukarałeś, rejestrując na TYM forum - nikt Ci nie kazałLIPENS_PL pisze:Jakie te wsze wypowiedzi są denne zamiast pomagać na forum to wy karzecie sprzedać samochód oraz wysyłacie do mechanika czytam wasze posty już jakiś czas i nic ciekawego się nie dowiedziałem tylko jakieś głupie wypowiedzi i beznadziejne żarciki
sadząc po ortografii następny gówniarz na forum - może zaczniemy sprawdzać dowody przed rejestracjąLIPENS_PL pisze:Jakie te wsze wypowiedzi są denne zamiast pomagać na forum to wy karzecie sprzedać samochód oraz wysyłacie do mechanika czytam wasze posty już jakiś czas i nic ciekawego się nie dowiedziałem tylko jakieś głupie wypowiedzi i beznadziejne żarciki
zrzucę reduktor ...cegla pisze:No dobra czyli pierw zrzucę reduktor i zobaczę co tam za niespodzianki i czy diff lock sie załącza i rozłącza.
jpi pisze:........ zanim na podwórku będziesz miał komiz .....
poprawiłemchera pisze:jpi pisze:........ zanim na podwórku będziesz miał komiz .....
A co to jest komiz......![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość