jaki model LR masz na myśli?czesław&jarząbek pisze: na lr oliwkowym lub zielonopodobnym

Moderator: Jerry
jaki model LR masz na myśli?czesław&jarząbek pisze: na lr oliwkowym lub zielonopodobnym
jak nauczysz się ustalać swoją pozycję wobec oponenta w rozmowie na podstawie mierzenia trzonków siekier to pogadamyNamdan pisze:Ech wy to macie fajne kombatanckie wspomnienia...
Ja to sobie tylko raz pier.dolnąłem z gazowego w przedpokoju![]()
Siara była...
Coś kiepski ten Mauser byłczesław&jarząbek pisze:współczesnej amunicji myśliwskiej mauser natomiast nie ogarnął. przegrzał się i zamek przestał robić.
ładne.Namdan pisze:Ech wy to macie fajne kombatanckie wspomnienia...
Siara była...
Inna historia z dnia dzisiejszego:
Kiedy mocniejszy bije słaszych to... mam ochotę się przyłączyć![]()
Warszawa po burzy, ogromne kałuże. Idzie sobie taki kuzyn Pudziana z panną a tu jadą młode wilki civikiem. No to cyk! taki żarcik, że ochlapią Pudziana i pannę. wjeżdżają z impetem w kałużę i faktycznie i Pudzian i panna cali mokrzy. Ale honda zakaszlała i staneła w tej kałuży.
Nawet pomyśleli i zablokowali drzwi ale i tak Pudzian wyrwał drzwi (nie wiedziałem, że to możliwe), wyjmował po kolei gości z civika i każdego (a było ich pięciu) walił tylko raz i to z otwartej - a i tak dwóch nie mogło się podnieść.
Nawet chciałem iść po autograf (gość według mnie mógłby skopać dupę Emalianence),ale bałem się, że też zarobię łychę. Fajna akcja a mówią, że nuda w mieście....
Czy Wam na prawdę błoto nie starcza?czesław&jarząbek pisze: też se kiedyś wygarnąłem z gazowego pod wiatr. nie tęsknię.
Kryptopedał?Wąż pisze:jak nauczysz się ustalać swoją pozycję wobec oponenta w rozmowie na podstawie mierzenia trzonków siekier to pogadamyNamdan pisze:Ech wy to macie fajne kombatanckie wspomnienia...
Siara była...
czesław&jarząbek pisze:na myśliwskiej komora puchła i trzeba było przeładowywać butem
bynajmniejNamdan pisze:
Kryptopedał?
nie ma zajawki od dłuższego czasu na strzelania. proza życia. ale może się ekipę uda jeszcze reaktywować i jak bedzie staw spuszczony ponadupcać w wał...piotr borowiec pisze:czesław&jarząbek pisze:na myśliwskiej komora puchła i trzeba było przeładowywać butem
Może załadowan był JRS a nie JR?![]()
To jednak duża różnica mimo, że kaliber taki sam![]()
Ale było minęło, chociaż gdybyś znowu coś tam ze strychu, po dziadku powstańcu, wyciągnąTo lepiej wiedzieć co by zamek zębów nie wybił
Błe.. gówniana nowo mowa nieuków-tłuków.czesław&jarząbek pisze:... dzień dzisiejszy ...
Nosz żesz kurrwa.Namdan pisze: dnia dzisiejszego:
Czesiu pożycz, kurka tego mauzera...GAZFAN pisze:Nosz żesz kurrwa.Namdan pisze: dnia dzisiejszego:
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości