niektorzy to nie rozumieja,ze istnieje cos takiego jak PRZYWITANIEWielki pisze:Szkoda, że uczycie mnie netykiety - gdyby nie ten wybryk siedziałbym sobie spokojnie. Niektórzy nie rozumieją co to są prawa autorskie i prywatność korespondencji.

Moderator: Jerry
niektorzy to nie rozumieja,ze istnieje cos takiego jak PRZYWITANIEWielki pisze:Szkoda, że uczycie mnie netykiety - gdyby nie ten wybryk siedziałbym sobie spokojnie. Niektórzy nie rozumieją co to są prawa autorskie i prywatność korespondencji.
No. Bo wynika wyraznie, ze; @Wielki zrobil rozbierane fotki swojej nowej dziewczynie, po czym wyslal je na PW @herflikd-owi - wdowcu po rzeczonej, a ten je upublicznil.QL pisze:
P.S. upublicznianie zdjęć z prywatnej korespondencji należy zakatrupić w zarodku , gdyż na ten przykład osobiście nie chciałbym aby np. moje rozbierane fotki będące w posiadaniu narzeczonej/żony/dziewczyny/wdowy po mnie/etc były upubliczniane BEZ MOJEJ ZGODY. A w/w sytuacja tworzy pewien casus czy jak to się tam nazywa.
wdowcu?? mowisz jaby umarla tymczasem ona zyje i ma sie dobrze u nowego wlas...ups mezaadas bombowiec pisze:No. Bo wynika wyraznie, ze; @Wielki zrobil rozbierane fotki swojej nowej dziewczynie, po czym wyslal je na PW @herflikd-owi - wdowcu po rzeczonej, a ten je upublicznil.QL pisze:
P.S. upublicznianie zdjęć z prywatnej korespondencji należy zakatrupić w zarodku , gdyż na ten przykład osobiście nie chciałbym aby np. moje rozbierane fotki będące w posiadaniu narzeczonej/żony/dziewczyny/wdowy po mnie/etc były upubliczniane BEZ MOJEJ ZGODY. A w/w sytuacja tworzy pewien casus czy jak to się tam nazywa.
Sprawa dla Jerrego Springera, czy jak mu tam...
No racja, a bo wiesz, na zdjeciu widac wnetrzosci etc. mozna pomyslec, ze nieboszczka, no nie?herflikd pisze: wdowcu?? mowisz jaby umarla tymczasem ona zyje i ma sie dobrze u nowego wlas...ups meza
LR_Olek pisze:
zasady kultury mowia,ze jak sie gdzies przychodzi to sie najpierw dzen dobry mowi...
no
selim pisze:LR_Olek pisze:
zasady kultury mowia,ze jak sie gdzies przychodzi to sie najpierw dzen dobry mowi...
no
k@rwa.... nóż się w kieszeni otwiera
trza najpierw miecLR_Olek pisze:selim pisze:LR_Olek pisze:
no
k@rwa.... nóż się w kieszeni otwiera
uważaj.... jajec se nie uciachaj
moja pierwsza myśl też taka była...Wiechu pisze:a może kupujący szykuje na nówkę-sztukę-nieśmiganą za zylion i boi się czarnego pijaru, co ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości