gruszkin pisze:wali bo sie kapusta kiszona rozdupczylaale to i tak lepiej niz swiete oleje
łoooo ten olej to było mistrzostwo! najświętsza tojota na świecie, pewnie dlatego wydachowała

Moderator: Jerry
gruszkin pisze:wali bo sie kapusta kiszona rozdupczylaale to i tak lepiej niz swiete oleje
taaa... swietsza niz papamobilDamian pisze:gruszkin pisze:wali bo sie kapusta kiszona rozdupczylaale to i tak lepiej niz swiete oleje
łoooo ten olej to było mistrzostwo! najświętsza tojota na świecie, pewnie dlatego wydachowała
gruszkin pisze:wczoraj jak do myslenic dojechalem to juz sie cieplo zrobiloIgor909 pisze:Kiedyś dzwoniłem do Czesława bo myślałem że się bydlak popsuł ...
Na zewnątrz było -20 , a w samochodzie po całym dniu jazdy -10
... lewy łokieć mi ciągle marzł
yyyy... znaczy że co, bo nie kumamczesław&jarząbek pisze: zupełnie sie odkleiłeś już...
ty tu nie gdybaj tak...czesław&jarząbek pisze:może
przeciez to pikus przy defie jarka, wiec sie nie bede wyglupial - przynajmniej w tym naszym kraju.czesław&jarząbek pisze:powinieneś rozważyć napisanie jakiegoś pisma-roszczenia o pokrycie raty leasingowej w części odpowiadającej okresowi postoju wynikającego z ich nieudolnego działania.
czesław&jarząbek pisze:co pijemy juryś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości