jak to czeslaw mowi, tanio juz bylo...

Moderator: Jerry
Według mojej oceny to najbardziej newralgiczny element zawieszenia czyt. bardzo delikatny.gri74 pisze:po co ... bez sensu
niewątpliwie ma... swoją drogą na forum jakoś nie ma mega ilości postów o walniętych poduchach... co mogło by potwierdzać, to co na wstępieMUrsus pisze:Niewątpliwie masz duże doświadczenie.
Wielkie mi aj wajMUrsus pisze:Niewątpliwie masz duże doświadczenie.
Strasznie wkurzyłem się gdy opadło zawieszenie, okazało się że mam do wymiany poduszkę prawą, a do domu 120km.
Mus rolkę dedykowaną zastosować no i pasek inny wtedyczesław&jarząbek pisze:nie może.
zaciera i wybucha.
nie obtanisz...
kuarwa.. niedaleko swojego podwórka masz przedstawiciela na PL jednego z najlepszych producentów zawieszeń. z australii. a Ty się o chinola pytaszMUrsus pisze: Wracając do liftu co myślicie o takim zestawie:
- amortyzatorów Terrafirma 50mm plus sprężyny ...
Czyli już wiem gdzie znaleźćKarson pisze:kuarwa.. niedaleko swojego podwórka masz przedstawiciela na PL jednego z najlepszych producentów zawieszeń. z australii. a Ty się o chinola pytaszMUrsus pisze: Wracając do liftu co myślicie o takim zestawie:
- amortyzatorów Terrafirma 50mm plus sprężyny ...![]()
a telefonu czy maila stryjenka nie ma?MUrsus pisze: Czyli już wiem gdzie znaleźć, jak zwykle z braku czasu szukam w necie ... a błędy czasami kosztują
Jak kupowałem disco, odbojników nie było. Chłopaki z LS zaproponowali "jakbycoś" i dobrze się stało jak padła podusia że już miałemFlytier pisze:Ciekawe jak bardzo byś się wkurzył, gdybyś musiał przejechać na odbojnikach, prawie 500 kilosów?!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości