Jak myślicie dlaczego ???
Moderator: Jerry
Re: Jak myślicie dlaczego ???
Moje obserwacje są takie że ci w Discovery 1 i 2 machają a ci w Discovery 3 i 4 nie machają.
Ci ostatni może nie machają bo ja im nie macham gdyż ponieważ uważam ża jak im machnę to i tak nie odmachną bo nie wiedzą o co chodzi.
Ci ostatni może nie machają bo ja im nie macham gdyż ponieważ uważam ża jak im machnę to i tak nie odmachną bo nie wiedzą o co chodzi.
Discovery II
-
-
dzisiaj we wrocku frelek zamrugał awaryjnymi
tylko nie wiem, czy dla tego, że go wpuściłem, czy dlatego, że miał zielone jajo na kierze

tylko nie wiem, czy dla tego, że go wpuściłem, czy dlatego, że miał zielone jajo na kierze

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
http://www.free-clinic.org/
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
każdemu kto nie bedzie machał padnie pompa wody.
"tak mówi pismo...a słowa w nim tkwią niepojęte"

"tak mówi pismo...a słowa w nim tkwią niepojęte"

#noichuj
ojtam ojtam - mnie wczoraj jako pierwszy frelek pomachał
juz myślałem, że mi się cos zepsuło

Wszystko co naprawdę lubię jest niemoralne, nielegalne lub tuczące
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
-
- jestem tu nowy...
badania cd.
sobaota trasa Zakopane - Łódź
miniętych LR i RR w sumie 8 szt.
1szt. LRD II - machnął
2szt. LRD I - machneły
3szt. LR FREE - 1 machnął, 2 nie
1szt. LRDIV - nie (staliśmy na Podwarpiu na światłach on w kier Kato ja na Łódź widzę że się gość patrzy więc łapka w górę a gość - prawie mu oka wypadły ale zero gestu, widzę że ma CB więc wołam go - niestety miał CB ustawione tylko na odbiór
)
1szt. RR Sport - oczywiście NIE
... badania prowadzone dalej
pozdr
sobaota trasa Zakopane - Łódź
miniętych LR i RR w sumie 8 szt.
1szt. LRD II - machnął
2szt. LRD I - machneły
3szt. LR FREE - 1 machnął, 2 nie
1szt. LRDIV - nie (staliśmy na Podwarpiu na światłach on w kier Kato ja na Łódź widzę że się gość patrzy więc łapka w górę a gość - prawie mu oka wypadły ale zero gestu, widzę że ma CB więc wołam go - niestety miał CB ustawione tylko na odbiór

1szt. RR Sport - oczywiście NIE

... badania prowadzone dalej

pozdr
E tam machają, machają chyba ,że stoją w serwisie to nie machają. Konstancin i Piaseczno 100% zadowolenia od Dycho 1 do 4 włącznie. 

"Świat bez kobiet jest jak ogród bez kwiatów. Łatwiejszy do utrzymania"
D3 ,Y60+PTO+35``
D3 ,Y60+PTO+35``
Oj, nie zgodze sie, ze nie machaja, bo machaja. Jeden taki "neue RR" z namespace:"Wxx xxx" macha...tzn. w powiecie makowskim machal, i to pierwszy machal, a ladnie przy tym machal i ja tez machnalem...pozdrawiam!greg4x4 pisze:badania cd.
1szt. RR Sport - oczywiście NIE![]()
...aaa...kurna...
greg4x4 pisze:Jak myślicie dlaczego właściciele niektórych DISCOVERY II i prawie wszystkich DISCOVERY III oraz DEFENDERÓW od rocznika 2007 nie odpowiadają na pozdrowienia na trasie
Ostatnio trochę dużo podróżowałem swoim LR D I i właśnie takie zaobserwowałem zjawisko !
Kultura w Narodzie zanika ?![]()
czy to "nowobogacka" fala ?![]()
o co kaman ?
z pozdrowieniami
jest mi to obojetne ...
To działa w dwie strony. Jak machnę z DIII w kierunku DII lub DI to przeważnie jest zdziwienie na twarzy. Nawet jak sprzęt zmotany, czyli teoretycznie człowiek powinien znać tradycję.
A macham, bo mi na pąpie zależy
@C&J: masz dla mnie spryskiwacz?
A macham, bo mi na pąpie zależy

@C&J: masz dla mnie spryskiwacz?
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
mi to się wydaje że ci z DIII i DIV nie wiedzą o co chodzi.
Występują czasem następujace sytuacje kiedy nie ma co machać:
1. Nowym wyczyszczonym LRem jedzie jakaś lala i co wtedy ?
Jak machnę to pewnie pomyśli że ją rwę i ucieknie
2.Nowym wyglancowanym LRem jedzie straszny binzesman w okularach i się strasznie śpieszy na jakieś bardzo ważne spotkanie i co wtedy ?
Pewnie jak mu się machnie to nie skuma o co chodzi , stawiam że dostał samochód od firmy albo sobie kupił bo LR jest duży i taki pan biznesman czuje się jeszcze wazniejszy.
Występują czasem następujace sytuacje kiedy nie ma co machać:
1. Nowym wyczyszczonym LRem jedzie jakaś lala i co wtedy ?
Jak machnę to pewnie pomyśli że ją rwę i ucieknie
2.Nowym wyglancowanym LRem jedzie straszny binzesman w okularach i się strasznie śpieszy na jakieś bardzo ważne spotkanie i co wtedy ?
Pewnie jak mu się machnie to nie skuma o co chodzi , stawiam że dostał samochód od firmy albo sobie kupił bo LR jest duży i taki pan biznesman czuje się jeszcze wazniejszy.
Discovery II
Albo po prostu ma kasę i sobie kupił, bo mu sie podoba i jest wygodny... i stac go na serwis.ulrich pisze:mi to się wydaje że ci z DIII i DIV nie wiedzą o co chodzi.
.... albo sobie kupił bo LR jest duży i taki pan biznesman czuje się jeszcze wazniejszy.

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Raz z DIII mi obmachano i pani ze srylenderaulrich pisze:Moje obserwacje są takie że ci w Discovery 1 i 2 machają a ci w Discovery 3 i 4 nie machają.

Chyba tu jest pies pogrzebenyulrich pisze:Ci ostatni może nie machają bo ja im nie macham gdyż ponieważ uważam ża jak im machnę to i tak nie odmachną bo nie wiedzą o co chodzi.

‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
jak ostatnio jechałem na krecie zagłębie do Katowic to nawet 130 z gejofizyki mi machała 

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
twoje auto wyglada jak jedno z ich firmowychsbielak pisze:jak ostatnio jechałem na krecie zagłębie do Katowic to nawet 130 z gejofizyki mi machała