zupełnie miła odmiana jak się przesiądę z 3,0d4d - taki relaksacyjny styl zaczyna obowiązywać

Moderator: Jerry
Mroczny pisze:a co niby jest takiego usterkowego w td5?
kup przytomnego i będzie działać. Tanie są w porównaniu do np toyoty ale po kilku tys km sumy nakładów się znoszą
Miałem, tydzień wcześniej był ogarniętyDamian pisze:masz wyciek z reduktora![]()
Zepchną mnie do rowu "tir". Wymusił pierwszeństwo wyjeżdżając z podporządkowanej, a potem nie zauważył że jestem na jego prawym bokuDamian pisze:...na prostej drodze?
Tak, i przyznał ... bez biciaMroczny pisze:zatrzymał się gość?
jakie modele ( pomijając te z tektury )gruszkin pisze:marcin tojtoja se poszukaj 90 czy tam 95
Trzymaj się z dala od tego badziewia - nawet P38 jest kilka razy tańsze w naprawach i tak często się nie pierdzieli jak takie mituwisi.MUrsus pisze:Jutro jadę oglądać DIDa 3.2 w automacie ... abstrahując od D2
muszę ciut poczytać w miśkach
Czytałem o naprawach/regeneracji pomp w DID3.2 i się wyleczyłem ....N2O pisze:Trzymaj się z dala od tego badziewia - nawet P38 jest kilka razy tańsze w naprawach i tak często się nie pierdzieli jak takie mituwisi.MUrsus pisze:Jutro jadę oglądać DIDa 3.2 w automacie ... abstrahując od D2
muszę ciut poczytać w miśkach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości