Kiedyś "wiedza tajemna" jest coraz bardziej dostępna - niektórych to wkurza, właściciele się cieszą. Czasy się mocno zmieniły z serwisem i częściami(!) przez ostatnich parę lat. Auta po parę stów kosztują kilkanaście tysięcy...

Moderator: Jerry
Ooo tego właśnie ludzie nie mogą zrozumieć. Kupują te rendżeLeonidas pisze: Auta po parę stów kosztują kilkanaście tysięcy...
truten4 pisze:Czytalem rozne wypowiedzi, ale dopiero dzisiaj moge sie ustosunkowac.
A wiec Panie ,,Flytier'' - gdybys Pan sie tak wypowiedzial do mnie nie przez Inernet, a osobiscie - to od razu, bez wzgledu
na Pana wiek odeslalbym Pana do Tatusia i Mamusi po lekcje dobrego wychowania.
Przypominam o czym juz wielokrotnie na tym portalu jest mowa - aby czytac tekst ze zrozumieniem.
Z zadnej mojej wypowiedzi nie wynika iz poszukuje serwisu.
Sadze ze nie bez powodu Anglicy specjalnie dla P38 wydali oprocz normalnych Worshop Manuals - ,,Range Rover P38
Electrical Troubleshooting Manual''.
No i na koniec niniejszego tekstu - okazuje sie, ze mozna pare rzeczy zmienic w P38. Nikt nie musi, ale moze.
Czyli zadanie ,,glupiego pytania'' przydalo sie.
A kto mówi o serwisie?! Ja pośrednio wskazałem osobę. Z tą życzliwościątruten4 pisze: Propozycja bardzo ponetna przede wszystkim dlatego, ze z przyjemnoscia poznalbym
czlowieka ktorego wypowiedzi na forum sa merytoryczne, zwiezle i wskazujace na dobra znajomosc rzeczy a takze
zyczliwosc dla mniej wiedzacych.
Po pierwsze jednak primo, to nie wiem w jakim rejonie moglbym miec wspomniana wyzej przyjemnosc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość