o defektorze gadamDamian pisze:Mroczny pisze:dla mnie 90tka to wzorzec bezsensu
chodzi Ci o tujotę 90 i jej wnętrze? zgadzam się absolutniewiększej chujni skośni nie mogli stworzyć
do tujoty już przywykłem
Moderator: Jerry
o defektorze gadamDamian pisze:Mroczny pisze:dla mnie 90tka to wzorzec bezsensu
chodzi Ci o tujotę 90 i jej wnętrze? zgadzam się absolutniewiększej chujni skośni nie mogli stworzyć
Do tej listy mogę siebie dorzucić.czesław&jarząbek pisze: mnie wystarcza, darkowi s wystarza, wielu innym też...
czesława..nie polemizuj..nie polemizujczesław&jarząbek pisze:w twoim wykonaniu tekst o małości miejsca w defekterze wielce zabawnym jawi się być
mnie wystarcza, darkowi s wystarza, wielu innym też...tylko tobie ciasno
ernil pisze:Damian, czy Ty napisałeś wcześniej, że Disco to wzorzec ergonomii czy tylko mi się wydawało?
Powiedz proszę, że żartowałeś...
lokalnie jak najbardziej jest gitTapeworm pisze:Damian, starość to nie wymówka, ostatnio zaparkowałem przy 90 td4 w pickupie, zaglądam do środka a tam fotelik dziecięcy, można?
Bardzo odważne stwierdzenieDamian pisze:japońską konkurencję bije na głowę, ja się w disko czuję najlepiej
ta?ernil pisze:Ja bym raczej powiedział, iż wnętrze DII jest zaprzeczeniem funkcjonalności, ergonomii, komfortu i intuicyjności,
Bo Japończycy nie mają dzieci przecież...Mroczny pisze:w j9 nawet isofixa nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość