Kupno samochodu-terenówka
Moderator: Jerry
Re: Kupno samochodu-terenówka
Opony zmienić i w teren!
rodzaj ogrzewania postojowego na ropęGóral1995 pisze:Dalej nie ogarniam co to ta Andoria.

P38A HSE 1995 V8 LPG oraz aprilia mojito 50
Góral1995 pisze:Dalej nie ogarniam co to ta Andoria.
Skoro trafiles tu do nas, to pewnie ogarniasz tajny program NASA o kryptonimie "google".....

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Ja tylko przypomnę - MY1995Łosiu pisze:Skoro trafiles tu do nas, to pewnie ogarniasz tajny program NASA o kryptonimie "google".....![]()

To zobowiązuje

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- brodafidela
-
Ale kasa jest już normalna, trzeba przyznać.Góral1995 pisze:[..] Dodam, że fundusz do 60 tysięcy jeśli będzie tego wart.

W porównaniu do tego co chcial terenowe, reprezentacyjne, do ciagniecia naczepy z TIR'a za max 18 tys....

---
Wiec jest w czym pogrzebać.
Co by nie mówić - Defa za 60 tys - można sobie już ładnego wydłubać.
II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
Faktycznie, bujna mam wyobraznieernil pisze:Ja tylko przypomnę - MY1995Łosiu pisze:Skoro trafiles tu do nas, to pewnie ogarniasz tajny program NASA o kryptonimie "google".....![]()
To zobowiązuje

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Wykurwny temat
Drogi autorze - polecam mojego patrola - po znajomości puszczę Ci za 50k. Kopa ma, idzie w terenie jak przecinak, gdyż ma taaaaakie kozackie koła z klockami, powodującymi wgryzanie się do jądra ziemi na każdym biegu, co z kolei zapewnia przezajebisty silnik 2.8 z turbo - kogo się tu nie zapytasz, to Ci powie, że jak patrol to tylko z 2.8, bo ma wybuchową moc.
Na defy nawet nie patrz, bo znaczą teren, a Ty jeżdżąc nim tworzysz jednolitą więź z drzwiami. I zaraz Cię skroją w serwisie na grubą kasę, bo def ma dodatkowy przelicznik x4 do ceny.
No

Drogi autorze - polecam mojego patrola - po znajomości puszczę Ci za 50k. Kopa ma, idzie w terenie jak przecinak, gdyż ma taaaaakie kozackie koła z klockami, powodującymi wgryzanie się do jądra ziemi na każdym biegu, co z kolei zapewnia przezajebisty silnik 2.8 z turbo - kogo się tu nie zapytasz, to Ci powie, że jak patrol to tylko z 2.8, bo ma wybuchową moc.
Na defy nawet nie patrz, bo znaczą teren, a Ty jeżdżąc nim tworzysz jednolitą więź z drzwiami. I zaraz Cię skroją w serwisie na grubą kasę, bo def ma dodatkowy przelicznik x4 do ceny.
No

y60 autobus, czerwony.
Znaczy co? Podchodzisz do auta i mowisz : Drogie auto, daj mi jakas dobra rade, bo oszaleje?Góral1995 pisze:Auto to ma ...... dawać rady!
http://www.youtube.com/watch?v=E9JoOh9fBR0

Kapec, disco 300TDi '97,
Wowos- jakieś zdjęcie, link?
To na pewno nie Land RoverGóral1995 pisze:Jak dla mnie ważne, żeby to auto szło w terenie, nie psuło się i miało lekkiego kopa. Nie wiem jakie inne wymagania. Jestem zielony.

Kur...a, silnikGóral1995 pisze:Co to ta Andoria?

Wszystko zależy od tego, ile masz kieszonkowego. Bo jak 2 tysie to bierz nówkę jimny, a jak 4 tysie, to bierz defa, jak masz 6 i więcej tysi na rozwalenie, to ja bym brał range rovera. Jak masz mniej niż 2 tysie, to faktycznie UZA.

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172