Na tą chwilę 80 zgloszeń .... bo juz dwa dni storna śmigasbb pisze:ja wymyśliłem ( nie chwaląc się )pierwsze pytanie to teraz drugie:
ilu przyjedzie, nie licząc organiztorów?

Moderator: Jerry
bo to zgłoszenia od tych, którzy jeszcze cennika nie znaliGAZFAN pisze:Na tą chwilę 80 zgloszeń .... bo juz dwa dni storna śmigasbb pisze:ja wymyśliłem ( nie chwaląc się )pierwsze pytanie to teraz drugie:
Wierzysz w to że ktoś będzie sprawdzał akt urodzenia.. ? jak bedzie miał 14 to coś to zmieni... ?sbb pisze:bo to zgłoszenia od tych, którzy jeszcze cennika nie znaliGAZFAN pisze:Na tą chwilę 80 zgloszeń .... bo juz dwa dni storna śmigasbb pisze:ja wymyśliłem ( nie chwaląc się )pierwsze pytanie to teraz drugie:
![]()
gazfan a powiedz mi, bo ja za głupi zeby sam policzyć , a w czesława wyliczenie nie chce mi sie wiedrzyc, ile kosztuje impreza dla:
1 autko a w nim mąż, żona, dwoje dzieci - ukończone lat 12 hm?
miałam się nie odzywać w temacie, ale co mnie tam wisiGAZFAN pisze:...
Urodziny są tylko pretestem do zlotu... torta nie bedzieTRAWOLT pisze:miałam się nie odzywać w temacie, ale co mnie tam wisiGAZFAN pisze:...![]()
![]()
wg mnie błąd jest w samym założeniu imprezy
bo przypuszczam, że gdyby było:
- Gazfan organizuje zlot pod szyldem JLR i trzeba zapłacić 450 - nikt by nie marudził, bo wiadomo koszta itp. (patrz np. zlot w bieszczadach był niby droższy, a stękania nie było)
- natomiast jeśli JLR oficjalnie zaprasza na swoje urodziny i karze sobie za nie płacić- sorry ale w tym przypadku zgadzam się z marudami (byłem na kilku imprezach firmowych, urodzinowych, promocjach dla klientów itp itd. i nigdy złotówki nie wydałem, bo byłem zaproszony jako klient/gość stąd się nie dziwię, że jest jak jest)
No tak ale jak Gazfan wcześniej napisał problem leży w tym, że nie zdecdydowali się robić urodzin dla klientów którzy kupili auto np. w ciagu ostatnich 3 lat, tylko dla wszystkich.TRAWOLT pisze:miałam się nie odzywać w temacie, ale co mnie tam wisiGAZFAN pisze:...![]()
![]()
- Gazfan organizuje zlot pod szyldem JLR i trzeba zapłacić 450 - nikt by nie marudził, bo wiadomo koszta itp. (patrz np. zlot w bieszczadach był niby droższy, a stękania nie było)
- natomiast jeśli JLR oficjalnie zaprasza na swoje urodziny i karze sobie za nie płacić- sorry ale w tym przypadku zgadzam się z marudami (byłem na kilku imprezach firmowych, urodzinowych, promocjach dla klientów itp itd. i nigdy złotówki nie wydałem, bo byłem zaproszony jako klient/gość stąd się nie dziwię, że jest jak jest)
Ano dokładnie.rorvik pisze:No tak ale jak Gazfan wcześniej napisał problem leży w tym, że nie zdecdydowali się robić urodzin dla klientów którzy kupili auto np. w ciagu ostatnich 3 lat, tylko dla wszystkich.TRAWOLT pisze:miałam się nie odzywać w temacie, ale co mnie tam wisiGAZFAN pisze:...![]()
![]()
Jakby zaprosili tylko swoich klientów to pewnie byłoby bezpłatnie ale ilu z nas miałoby szansę na bycie tam?
Kilku z nas powinno być zaproszonych chyba przez dealerów z Niemiec nie?
r
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość