CzesławLR4EVER pisze:A czy ktoś się zweryfikował pozytywnie na LS?

Moderator: Jerry
CzesławLR4EVER pisze:A czy ktoś się zweryfikował pozytywnie na LS?
A już się przywitał i coś napisał?jpi pisze:CzesławLR4EVER pisze:A czy ktoś się zweryfikował pozytywnie na LS?
nie.jpi pisze:CzesławLR4EVER pisze:A czy ktoś się zweryfikował pozytywnie na LS?
jak Ci się uda to strzel fochaczesław&jarząbek pisze:nie.jpi pisze:CzesławLR4EVER pisze:A czy ktoś się zweryfikował pozytywnie na LS?
dostałem tylko maila, że ponoć.
ale zalogować się nie udało.
Eee tam. Wczoraj zarejestrowałam się z ciekawości, co też Czesław nawywijał (słabiutko- faktycznie, max 4% możliwości). Co prawda wyskoczyło info o mailu, ale po chwili zalogowałam się i mnie wpuściło. Maila żadnego do tej pory nie dostałam.ArturM pisze:brodafidela pisze: nie znam poprzedniego systemu.
robie co kazał sytsem wg cześka i dupa..
fakjuto admin miał cisnienia nie trzymac a nie userzy.
Wszyscy sa wpuszczani z łapy - więc tak hop siup po założeniu konta sie nie da zalogować - musimy zerknąć na maila czy to nie jacyś Olka koledzy zza wschodniej granicy.
Robie klik i powinien polecieć mail jakiś tam że bla, bla odblokowane czy cośtam.
I wtedy musi robić.
A jak nie robi to będziem walczyć - a nie tak od razu fakju
czesław&jarząbek pisze:nie.jpi pisze:CzesławLR4EVER pisze:A czy ktoś się zweryfikował pozytywnie na LS?
dostałem tylko maila, że ponoć.
ale zalogować się nie udało.
czesław&jarząbek pisze:żadnej.
zbyt wielki wysiłek wielomiesięczny olo włożył w ściągnięcie mnie by nie krył się za tym jakiś szemrany interes.
ale...w sumie...mtv...nie przemęczyłem się, wysiłku nie włożyłem żadnego. wysypało się na sam mój widok
czesław&jarząbek pisze:coś jak to
tera olo sie żali, że go molestują różni tacy niezadowoleni typu damianek i kilku innych odsuniętych od władzy na skutek zawirowania
Och jejczesław&jarząbek pisze:coś jak to
tera olo sie żali, że go molestują różni tacy niezadowoleni typu damianek i kilku innych odsuniętych od władzy na skutek zawirowania
No w tym akurat momencie pod forumlr.pl jest Wina forum o frelkach - pewnie fajne - nie wiem - nie czytałem.Mroczny pisze:forumlr.pl to jakiś landhelp się podpisuje... postów masa
o co chodzi?
to forum co d2 chciałem sprzedać jakieś inne było..
Hmm, nie wyjaśniło mi to za wiele
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość