Teraz czeka mnie pakiet startowy - 9 punktów, z którymi zmierzy się mechanik.

Moderator: Jerry
CORNEL pisze: mechanik sprawdził czy zapina blokady.
CORNEL pisze:Pod tym adresem kilka fotek kupionej fury.
http://media.lowiecki.pl/zdjecia/opis.php?p=15298
To tak dla uprzedzenia pytańCORNEL pisze: teraz szukam opon, najchętniej jakieś ATeki bym wziął.
zmien mechanika jesli blokady sprawdzalCORNEL pisze: Jak mechanik powiedział, że jest ok to mu wierzę, bo sie nie znam.
teraz szukam opon, najchętniej jakieś ATeki bym wziął.
Ty to jesteś jednak maruda. Człowiek, kupił nawet mało zardzewiałego, cieszy się, dzieli się radością. Izi. Jeszcze będzie miał czas się pomartwić. Na razie niech sobie zrobi pakiet strartowy i poszuka - tak poszuka, bo kupić pierwsze z brzegu to byle frajer portafi - opon.LR_Olek pisze: zmien mechanika jesli blokady sprawdzal![]()
opon sie nie szuka tylko kupuje
ArturM pisze: Izi bo jeszcze Cię ktoś za ciśnieniowca weźmie
irfanview robi ekspresemLR_Olek pisze:panowie, moze mi ktos poradzi bo nie umiem w tym windowsowym pikczerowym ofisowym menadzerze zmniejszyc obrazka do norm avatara, mecze mecze i wychodzi mi 14kb zamiast 8
moze tym ?LR_Olek pisze:panowie, moze mi ktos poradzi bo nie umiem w tym windowsowym pikczerowym ofisowym menadzerze zmniejszyc obrazka do norm avatara, mecze mecze i wychodzi mi 14kb zamiast 8
na takie pytania powinieneś odpowiadać sam sobie:LR_Olek pisze:panowie, moze mi ktos poradzi bo nie umiem w tym windowsowym pikczerowym ofisowym menadzerze zmniejszyc obrazka do norm avatara, mecze mecze i wychodzi mi 14kb zamiast 8
nieDżek pisze:Czy nie czujecie, że Olo Was podpierdala?
A może wyrafinowane = skuteczne?sbb pisze:nieDżek pisze:Czy nie czujecie, że Olo Was podpierdala?
to byłoby zbyt wyrafinowane
To spróbujęCzosnek niedźwiedzi pisze:zapisać jako .gif,
to robię.Czosnek niedźwiedzi pisze:jak nie wystarczy to w "zapisz jako" trzeba suwakiem zmniejszyć jakość pliku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość