Witam Wszystkich i mam pytanie - Czy kupić Range Rovera???
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
A tak w temacie to może po za zakupem rendża to warto by było rozważyć zakup disco I & II?? Auto też wygodne, możemniej wypaśne, ale czy nie jest łatwiejsze w naprawie i ogólnie bardziej user - friendly??
Słyszałem że DII ma w środku już naprawdę wypas, silnik landa nie z plaskacza, i jak wiadomo jak się chce to można na miechach kupić.
A jeśli chodzi o skórę w 3dr RRC to w opisie na LRO o dwudrzwiowych rendżach (strona w trakcie przebudowy, nie da sie wkleić linka) - poradnik dla kupującego, jest napisane że ok 1990 roku wypuszczono limitowaną serię ok 200 sztuk 3dr z czarną skórą.
Słyszałem że DII ma w środku już naprawdę wypas, silnik landa nie z plaskacza, i jak wiadomo jak się chce to można na miechach kupić.
A jeśli chodzi o skórę w 3dr RRC to w opisie na LRO o dwudrzwiowych rendżach (strona w trakcie przebudowy, nie da sie wkleić linka) - poradnik dla kupującego, jest napisane że ok 1990 roku wypuszczono limitowaną serię ok 200 sztuk 3dr z czarną skórą.
Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
-
- jestem tu nowy...
Drodzy Koledzy
Więc 2 tygodnie temu zdecydowaliśmy się i kupiliśmy (trochę się boję, ale jestem chyba przygotowana na krytykę z Waszej strony) a jednocześnie czuję się w obowiązku poinformować Was o wyniku w związku z pomocą jaką od wielu z Was otrzymałam na tym forum, więc kupiliśmy:
Jeepa Grand Cherokee 4,7 Limited z 1999r.
jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia:
http://picasaweb.google.pl/bemowiak/Jeep230206
Wiem, że powiecie, że auto to nie ma nic wspólnego z terenówką i na razie nawet nie próbowaliśmy nim wjeżdżać w prawdziwy teren, bo nie jest do tego przygotowane - jest obecnie na 18" felgach i szosowych oponach, ale zapewniam Was, że w miarę upływu czasu postaramy się doprowadzić je do stanu takiego, aby swobodnie poruszał się w średnim terenie. Na pewno nie zrobimy z niego przeprawówki, takiej jak Wy macie.
Z samego auta jesteśmy bardzo zadowoleni a wręcz jeździ się nam nim rewelacyjnie - może dlatego, że nigdy nie mieliśmy terenówki.
No cóż to chyba tyle - jeszcze raz bardzo Wam dziękuję że znieśliście moją rozterkę, wojnę, którą rozpętałam i za pomoc którą od Was otrzymałam.
Bardzo gorąco Was pozdrawiam
Agnieszka

Więc 2 tygodnie temu zdecydowaliśmy się i kupiliśmy (trochę się boję, ale jestem chyba przygotowana na krytykę z Waszej strony) a jednocześnie czuję się w obowiązku poinformować Was o wyniku w związku z pomocą jaką od wielu z Was otrzymałam na tym forum, więc kupiliśmy:
Jeepa Grand Cherokee 4,7 Limited z 1999r.
jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia:
http://picasaweb.google.pl/bemowiak/Jeep230206
Wiem, że powiecie, że auto to nie ma nic wspólnego z terenówką i na razie nawet nie próbowaliśmy nim wjeżdżać w prawdziwy teren, bo nie jest do tego przygotowane - jest obecnie na 18" felgach i szosowych oponach, ale zapewniam Was, że w miarę upływu czasu postaramy się doprowadzić je do stanu takiego, aby swobodnie poruszał się w średnim terenie. Na pewno nie zrobimy z niego przeprawówki, takiej jak Wy macie.
Z samego auta jesteśmy bardzo zadowoleni a wręcz jeździ się nam nim rewelacyjnie - może dlatego, że nigdy nie mieliśmy terenówki.
No cóż to chyba tyle - jeszcze raz bardzo Wam dziękuję że znieśliście moją rozterkę, wojnę, którą rozpętałam i za pomoc którą od Was otrzymałam.
Bardzo gorąco Was pozdrawiam
Agnieszka

a poza tym na szczęście nie każdy ma tak wspaniałą znajomość języka polskiegozgenty pisze:Na szczęście nie każdyRR V8 pisze:karzdy kto przeglada to forum dochodzi do wniosku ze jeep lepszy, zresztom ja terz przesiadam sie na amerykanca ale na cheviego, jeep jakos mi nie pasuje

AMG M35A2C 2 1/2 TON
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
AMG M151A2 MUTT 1/4 Ton
M416
XJ 4.0
sam muszę sobie często ten punkt przypominać, bo nieraz palce aż świerzbiądudek pisze:no to przepraszamJarekK pisze:regulamin forum pisze:Uwagi na temat błędów stylistycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych przekazuj autorowi korzystając z prywatnych wiadomości lub email, a nie otwarcie, na łamach forum.

jakoś mnie sie to w głowie do kupy zestawiło:

RR V8 pisze:po 10-ciu latach jazdy lr trza poprostu zmienic i tyle, poprostu mi sie znudzil
mam nadzieje RR V8 że pracujsz w fabryce bo inne powody to aż strach pomyślećczesław&jarząbek pisze:a. bierny homoseksualistageorg pisze: kto sprzeda RR któremu nic nie dolego tylko dlatego że sie zestarzał?
b. przedstawiciele nacji niemieckojęzycznych[drogo]
c. fabryka

oraz napisalJarekK pisze:regulamin forum pisze:Uwagi na temat błędów stylistycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych przekazuj autorowi korzystając z prywatnych wiadomości lub email, a nie otwarcie, na łamach forum.
4. Formułowanie treści wiadomości (postów).regulamin forum pisze:
Dbaj o kulturę języka. Dotyczy to zarówno unikania wszelkich wulgaryzmów, jak i dbania o ortografię, gramatykę i interpunkcję. Pamiętaj, że jeden źle postawiony przecinek, może zmienić całkowicie znaczenie zdania. Staraj się pisać językiem jak najbardziej komunikatywnym.
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
Re: Witam Wszystkich i mam pytanie - Czy kupić Range Rovera???
do jazdy po mieście dobry jest Evoque
- apede
-
- Kontaktowanie:
Re: Witam Wszystkich i mam pytanie - Czy kupić Range Rovera???
matko następny 

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...