snorkel
Moderator: Jerry
PS. jak leje deszcz to obracam do tyłu
PS2 @jpi kąt 90 stopni masz tylko w przy wejściu do komory silnika, a na słupku czy przy dachu są łagodniejsze kąty
no
[/quote]
chciałem pomędrkować i mi nie wyszło nie dwa kolanka 90st a nawet trzy wyjście z filtra (jeżeli ma być ukryta pod machą) druga to zakręt w kierunku blach przy słupku i wyjściena zew 3 kolanko 90 stopni, chyba że ktoś ma zarąnistą giętare du rur to może uda się z jednego kawałka
PS2 @jpi kąt 90 stopni masz tylko w przy wejściu do komory silnika, a na słupku czy przy dachu są łagodniejsze kąty
no

chciałem pomędrkować i mi nie wyszło nie dwa kolanka 90st a nawet trzy wyjście z filtra (jeżeli ma być ukryta pod machą) druga to zakręt w kierunku blach przy słupku i wyjściena zew 3 kolanko 90 stopni, chyba że ktoś ma zarąnistą giętare du rur to może uda się z jednego kawałka

- Discotheque
-
jpi pisze: chciałem pomędrkować i mi nie wyszło nie dwa kolanka 90st a nawet trzy wyjście z filtra (jeżeli ma być ukryta pod machą) druga to zakręt w kierunku blach przy słupku i wyjściena zew 3 kolanko 90 stopni, chyba że ktoś ma zarąnistą giętare du rur to może uda się z jednego kawałka
Zlituj sie i oszczedz to auto, podrabiany snorkel i tak wyjdzie Cie sumaryczne mniej niz zmota, o estetyce nie wpomne

Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
chciałem pomędrkować i mi nie wyszło nie dwa kolanka 90st a nawet trzy wyjście z filtra (jeżeli ma być ukryta pod machą) druga to zakręt w kierunku blach przy słupku i wyjściena zew 3 kolanko 90 stopni, chyba że ktoś ma zarąnistą giętare du rur to może uda się z jednego kawałkajpi pisze:PS. jak leje deszcz to obracam do tyłu
no

nie zapomnij o splucZce na szcycie

- Discotheque
-
-
- jestem tu nowy...
"pojęciem płynu obejmujemy zarówno ciecze jak i gazy; są to ciała mające współną cechę niezdolności utrzymania kształtu, a więc wielką łatwość zmiany wzajemnego położenia poszczególnych elementów płynu w obrębie rozpatrywanej jego masy" -J Bukowski: Mechanika PłynówLR_Olek pisze: gaz nie jest plynem tylko gazem...., plynem nie jest rowniez cialo stale,plynem jest za to ciecz
I jedno i drugie opisują te same równania, tylko współczynniki są różnepiotrek_pepe pisze:"pojęciem płynu obejmujemy zarówno ciecze jak i gazy; są to ciała mające współną cechę niezdolności utrzymania kształtu, a więc wielką łatwość zmiany wzajemnego położenia poszczególnych elementów płynu w obrębie rozpatrywanej jego masy" -J Bukowski: Mechanika PłynówLR_Olek pisze: gaz nie jest plynem tylko gazem...., plynem nie jest rowniez cialo stale,plynem jest za to ciecz

A swoją drogą to równania z mechaniki płynów można też stosować do "przepływu' samochodów przez ulice w mieście

Pozdrawiam
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...
Wojtek
Są takie dni, kiedy nawet prosta czynność fizjologiczna może być niebezpieczna...
http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/33/1544.html
tak na szybko
tak na szybko
SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
DZIĘKUJETapeworm pisze:http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/33/1544.html
tak na szybko

Łojezu!Tapeworm pisze:http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/33/1544.html
tak na szybko
Ale wielkie!
Ale drogie!
To juz oryginal od LR kosztuje 4 razy mniej, no i w calosci metalowy i nie potlucze sie na pierwszej galezi.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
mam taki sam z demontazu...Tapeworm pisze:http://www.rajdy4x4.pl/sklep/produkt/33/1544.html
tak na szybko
lezy w garazu
za 200 oddam
- Discotheque
-
Uprzejmie proszę o namiar na rolniczy w Pyrlandii!!! Wokoło króluje niestety JohnDeere, nigdzie nie widzę MFa! Chlopaki z Gorzowa, co "produkują" zmoty z laminatu sami nie ufają swiom kominkom i zakładają traktorowe...
landklinika... jakby kto pytał
andziasss@landklinika.pl
andziasss@landklinika.pl