Filtr oleju wyjales? Co byl na nim?jpi pisze:olej w skrzyni wymieniono, był przeźroczysty jasny bez paprochów ale na korku zlewowym na jego końcówce był mały jeżyk z opiłków stalowych![]()
nie wiem czy się tym przejmować czy nie - zdrowy objaw to to nie jest ale
drugi bieg - słabo wchodzi
Moderator: Jerry
- Discotheque
-
niestety filtra nie było chyba - robiłem u gościa wymieniającego oleje bo u nas ciągle deszcz pada i jakos tak mi sie ni uśmiechało leżeć na glebie a mój lr'ek jakoś mi sie na wysokość do garażu nie mieści
troszkę pojeżdżę to dam znać czy się coś poprawiło
filtr łatwo dostać? i jak wygląda
troszkę pojeżdżę to dam znać czy się coś poprawiło
filtr łatwo dostać? i jak wygląda
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
raczej to drugie i tak chcę dolać trochę tego magicznego dwusiarczku molibdenu także niedługo jeszcze raz zleję do czegoś czystego i sprawdzę ten filtrdudek pisze:Filtr wygląda tak jak filterek w pistolecie lakierniczym. No nie gadaj ,że nie było filtra. Może nie wiedziałeś gdzie go szukać
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- Discotheque
-
Czyli nie wyciagasz wnioskow z tego co ludzie pisza.
Filtr jest tam gdzie duzy korek spustowy w skrzyni od dolu, po prostu zostal wewnatrz i trzeba go bylo tylko wyciagnac waskimi kombinerkami.
W moim przypadku zaplacilem grube frycowe przez brak kontroli filterka. Poprzedni wlasciciel robil skrzynie i napitolili gigantyczne ilosci silikonu, tenze silikon zatkal filterek i spowodowal brak oleju na koszyczkach i na walku glownym powyzej linii oleju.
Niestety nie mial mi kto doradzic ze tam jest filtr wiec wymienilem tylko olej i skonczylo sie jak skonczylo czyli bolesnie dla kieszeni.
Filtr jest tam gdzie duzy korek spustowy w skrzyni od dolu, po prostu zostal wewnatrz i trzeba go bylo tylko wyciagnac waskimi kombinerkami.
W moim przypadku zaplacilem grube frycowe przez brak kontroli filterka. Poprzedni wlasciciel robil skrzynie i napitolili gigantyczne ilosci silikonu, tenze silikon zatkal filterek i spowodowal brak oleju na koszyczkach i na walku glownym powyzej linii oleju.
Niestety nie mial mi kto doradzic ze tam jest filtr wiec wymienilem tylko olej i skonczylo sie jak skonczylo czyli bolesnie dla kieszeni.
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
oj wyciągam tylko nie robiłem tego sam i troszku się spieszyłem no i tak wyszło, powiedz mi lepiej czy od razu kupić nowy czy go organoleptycznie oglądnąćDiscotheque pisze:Czyli nie wyciagasz wnioskow z tego co ludzie pisza.
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- Discotheque
-
To zwykla siateczka wiec wystarczy jak ja opluczesz przedtem dokladnie lustrujac.jpi pisze:oj wyciągam tylko nie robiłem tego sam i troszku się spieszyłem no i tak wyszło, powiedz mi lepiej czy od razu kupić nowy czy go organoleptycznie oglądnąćDiscotheque pisze:Czyli nie wyciagasz wnioskow z tego co ludzie pisza.
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!