jak to było
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
prawie, ale nie do końca...Ptak pisze:Jak twierdzi C&J to motto Forum to:
Nie znajdziesz tu żadnej informacji która jest Ci potrzebna![]()
![]()
w czasach gdy ego sajtołnera nie było tak rozbuchane forum miało motto:
"żadnej odpowiedzi której szukasz tutaj nie znajdziesz"
prawdopodobnie autorem sentencji powyższej jest naonczas skromny, młody człowiek jezdzący gazikiem bez oleju w mostach...
generalnie powyższe to i tak fristajlowe bajanie z geriatryka
no.

ooo...radio własnie emituje taki stary kawałek..."purple rain"
[kto zna ten wie...]
i teraz wyobrazmy sobie dobry lampowy piec, wypasione głośniki i odpalenie tego kawałka pełną mocą z analoga...

z lr człowiek sie cieszy podobnie
czasami...

#noichuj
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Elwood
-
- Kontaktowanie:
śmiejesz się do kolegi, o którym Ci wspomianałemTapeworm pisze:ty się śmiej ale ja oleje do dolewek mam zawsze w zasięgu ręki... zboczenie

Takich jak Wy to podziwiam. Przez porównanie do mezaliansu. Środowisko nie akceptuje, odwraca się... a oni budują tą swoją komórkę społeczną. Ale jak to mówią lepszy przewidywalny wróg niż...

The Bluesmobile
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
ehh.... po prostu kultura i wychowanie nie pozwala mi na to, od co...proboszcz pisze:Niepisana zasada forum: pograzyc nowege, ktory sie nie przywita, lub zapyta o banal (wiem sam jestem nowy, a LR'a jeszcze nie mam) A tu po trzecim poscie, jak sie okazalo, ze mina to kobieta, chlopaki sie rozpisali prawie na tematA gdzie rownouprawnienie?
Mientkie siurki jestescie
![]()
- Elwood
-
- Kontaktowanie:
Eee, jest tez konkurencja sikania z wiatrem, tez się łapiecie. To równie niebezpieczne dla otoczeniaTapeworm pisze:niektórzy po prostu lubią sikać pod wiatr
A że większość społeczeństwa nie odnajduje w tym przyjemności no to cóż...
ich życie jest uboższe

Swoją drogą, cudownie jest pewnie, jak ten spokój przenosi sie również na łono rodziny w przeciwieństwie do odreagowywania problemów

Gdzieś w podświadomości ciągnie mnie do bydlaka (Serii znaczy się

The Bluesmobile