Disco - zakup. I czy II

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
JarekK
Kontaktowanie:

Post autor: JarekK » śr paź 10, 2007 10:55 am

czesław&jarząbek pisze: to dziwne forum i dziwni ludzie.
jacy dziwni ludzie :o Ja się wcale nie czuje dziwnym – no normalnym wręcz jestem no. Wstaje rano idę do garażu popatrzeć na Serie, poklepie staruszkę po błotniku, porozmawiam. Potem jadę do pracy i włączam forum, wracam z pracy – włączam forum (no chyba że konserwuje któregoś LR’a). Wieczorem z Aśką omawiamy sprawy związane z naszymi LR’ami (tylko po cichu żeby któryś przez okno nie usłyszał – bo może się obrazić czy coś)
No i gdzie tu dziwni ludzie?? :)18 :)21

Awatar użytkownika
jacekwr

Post autor: jacekwr » śr paź 10, 2007 1:01 pm

...jak normą jest ogół, to ja chcę być margines. :)21
From all the things I've lost,
I miss my mind the most...

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » śr paź 10, 2007 8:05 pm

JarekK pisze:
czesław&jarząbek pisze: to dziwne forum i dziwni ludzie.
jacy dziwni ludzie :o Ja się wcale nie czuje dziwnym – no normalnym wręcz jestem no. Wstaje rano idę do garażu popatrzeć na Serie, poklepie staruszkę po błotniku, porozmawiam. Potem jadę do pracy i włączam forum, wracam z pracy – włączam forum (no chyba że konserwuje któregoś LR’a). Wieczorem z Aśką omawiamy sprawy związane z naszymi LR’ami (tylko po cichu żeby któryś przez okno nie usłyszał – bo może się obrazić czy coś)
No i gdzie tu dziwni ludzie?? :)18 :)21
A buzi :wink:
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”