Polecam ....Toroo pisze: Igorku, na Cubę to z żonką na wisnę lecę
Fajny kraj pełen skrajności

Moderator: Jerry
możeIgor909 pisze:No to się mylisz ....TRAWOLT pisze: sorry ale według mnie wyglądało to trochę inaczej
pożyjem zobaczymyIgor909 pisze:Straszysz czy obiecujesz .....TRAWOLT pisze:mam ciekawsze zajęcia np. skasztanić Ci następny wątek![]()
ja nie dyskutujęIgor909 pisze:Może zakończmy już tą niezwykle cenną dyskusję w tym temacie
no bo wieszToroo pisze:Dla mnie Parch ma dwie zajefajne części.TRAWOLT pisze: któremu trzeba przeszczepy robić
Most tylni.
Most przedni.
Reszta to pełne nieporozumienie.
Zapraszam Cię serdecznie jutro [ sobota ] o 10 30 nad NarewTRAWOLT pisze:
jest różnica między jeżdzeniem LRem
a gadaniem o zajebistym patrolu
Zapraszam dziś do Łasku:Igor909 pisze:Zapraszam Cię serdecznie jutro o 10 30 nad NarewTRAWOLT pisze:
Chętnie zobaczę jak mój Patrol dostaje łomot od Twójego 17-sto letniego LR
![]()
![]()
![]()
![]()
Przepraszam ale jestem już umówionyToroo pisze: Zapraszam dziś do Łasku:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... sc&start=0
Chętnie zobaczę co potrafi Twoje auto.
chętnie sobie pojeżdżę moim 17 letnim padlinowatym LRem z Twoim super zajebistym nowym patrolem, ale niestety nie w tym terminie - siła wyższaIgor909 pisze:Zapraszam Cię serdecznie jutro o 10 30 nad NarewTRAWOLT pisze:
Jest 2 km przejazd , możemy zrobić czasówkę
Chętnie zobaczę jak mój Patrol dostaje łomot od Twójego 17-sto letniego LR
![]()
![]()
![]()
![]()
Ps. Patrol na AT-kach
no takToroo pisze:Byłem, i będę jeszcze nie razTRAWOLT pisze: np. Toroo (jak się mylę) był sobe psującym się LR-em np. w afryce
Tapeworm pisze:Ale śmieszna jest tylko twoja postawa obrażonej panny i te "nigdy w życiu żadnego LRa" itp. Spoko, nikt cię do nich nie zmusza...ale ty tymi swoimi jękami i fochami...delikatnie mówiąc przyciągasz uwagę
Tapeworm pisze:Co do wiedzy technicznej... drogi Igorze na stukałeś na tym forum koło tysiąca postów, teoretycznie powinieneś być w temacie i ludziom którzy cię znają(z forum) lekko kopara opada jak wymiękasz przy podstawach.
sugerujesz że trzeba "super patrola" zaprosić na nowy terenTapeworm pisze:Zaś co do wyzywania w teren itp. Igor, powiedz ty mi ile można pypcić wokół komina, czy ty już nie znasz tych dziur na pamięć?
Tapeworm pisze:nie po to by coś udowadniać tylko pobawić się w miłym towarzystwie
tu sie myliszTapeworm pisze: Co do wiedzy technicznej... drogi Igorze na stukałeś na tym forum koło tysiąca postów, teoretycznie powinieneś być w temacie i ludziom którzy cię znają(z forum) lekko kopara opada jak wymiękasz przy podstawach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość