Koszty utrzymania Land Rovera
Moderator: Jerry
Olo, gdzie widzisz zgiety zderzak?
Jesli juz to w calosci nieco opadniety - bo trzeba wywalic ten syfiasty gryll.
Mozna sie przyczepic do plamki na dachu w otworze tylnych drzwi, drobnych wgniecen tu i tam - ale w kazdym 10-letnim aucie cos sie znajdzie.
Wazne jak toto jezdzi, chociaz mozna sie spodziewac, ze jak ktos pedantycznie dbal o "gore" to i "dol" bedzie zadbany (serwisowany).
Bez pomacania i tak tego sie nie stwierdzi.
Jesli juz to w calosci nieco opadniety - bo trzeba wywalic ten syfiasty gryll.
Mozna sie przyczepic do plamki na dachu w otworze tylnych drzwi, drobnych wgniecen tu i tam - ale w kazdym 10-letnim aucie cos sie znajdzie.
Wazne jak toto jezdzi, chociaz mozna sie spodziewac, ze jak ktos pedantycznie dbal o "gore" to i "dol" bedzie zadbany (serwisowany).
Bez pomacania i tak tego sie nie stwierdzi.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
malowany napewno tył. nie wiem czy bity czy nie ale malowany napewno.
niestety nie jest to max opcja jak zapewnia sprzedawca(el.fotele, el szyberdachy i pewnie cos jeszcze ale musiał bym sie zastanowic). co do przebiegu mozna sprawdzić czy przebieg jest orginalny. jeden telefon wystarczy.
niestety nie jest to max opcja jak zapewnia sprzedawca(el.fotele, el szyberdachy i pewnie cos jeszcze ale musiał bym sie zastanowic). co do przebiegu mozna sprawdzić czy przebieg jest orginalny. jeden telefon wystarczy.
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
kolejna oferta
WItam, człowiek z Landem którego zarzuciłem wczoraj na forum, sprzedaje kolejnego podobno się w tym specjalizuje, tym razem to rocznik 1998 cena taka sama proszę zjedźcie go podobnie jak poprzedni, bowiem dużo się można dowiedzieć od was co kilka łbów do tego zakutych to nie jedna 
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3955919
pzdr

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3955919
pzdr
W pierwszym oka rzucie wydał mi się lakierowany (ne wiem czemu)
Dopiero potem zadałem sobie pytanie:
dlaczego paseczek ma na lewym boku, a na prawym nie?
Albo ja mam coś z oczami - bo nie widze
Przebieg ma pewnie podobny - 180 tys
Trzeba miec na uwadze ze automat to super sprawa, ale przy tdi jest mulasto-mulisty.
Dopiero potem zadałem sobie pytanie:
dlaczego paseczek ma na lewym boku, a na prawym nie?
Albo ja mam coś z oczami - bo nie widze

Przebieg ma pewnie podobny - 180 tys

Trzeba miec na uwadze ze automat to super sprawa, ale przy tdi jest mulasto-mulisty.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Ja u siebie pomieszałem. Przód beż, tył - fotele przednie szare.pezet pisze:A bezowe wnetrze jest calkiem przyjemne, wydaje sie tez wieksze..
Ostatnio zmieniony wt gru 11, 2007 9:25 pm przez Toroo, łącznie zmieniany 1 raz.