MONTAŻ WYCIĄGARKI STAR 660 + WYJŚCIE MOCY Z REDUKTORA W RR
Moderator: Jerry
- Broncosaurus
- kristofer321
- jestem tu nowy...
NAPISAŁ sys-kom "fakt zamontowana , ale z Tyłu w 90 % przypadkach bardziej przydatna jest do przodu , chyba że założenia zawsze sie wycofujesz a nie próbujesz do przodu brnąć"
widzę że wcale nie kumasz jak co działa!! i do tego nie widzisz tego co na zdjęciach. wyciągam się do przodu a jak trzeba to i do tyłu. a na przód to se zamontuj stara do swojego super auta nieprzejednany wszystko wiedzący mistrzu
!
widzę że wcale nie kumasz jak co działa!! i do tego nie widzisz tego co na zdjęciach. wyciągam się do przodu a jak trzeba to i do tyłu. a na przód to se zamontuj stara do swojego super auta nieprzejednany wszystko wiedzący mistrzu

Ostatnio zmieniony czw maja 29, 2008 3:59 pm przez kristofer321, łącznie zmieniany 2 razy.
- kristofer321
- jestem tu nowy...
- kristofer321
- jestem tu nowy...
"kristofer321 pisze:NAPISAŁ sys-kom "i tak jak tu już wszyscy stwierdzili do RR nie da się zamontować wyciągarki od stara , do potwora tak udowodniłeś powszechnie wiadome
Da się, zamontowane jest i działa wyśmienicie. żal dupę ściska jak czytam takie pierdoły. z całym szacunkiem POZDRAWIAM KOLEGĘ.[/quote]
jak jesteś zadowolony że działa to ok ale nie obrażaj innych i nie zadzieraj nosa bo ktoś ci go kiedyś utrze , \a co do twojej wyciągarki każdy chwali swoje a stwierdzenie elektryczna to syf gratuluje pogadamy jak ci silnik padnie w wodzie ,
każda wyciągarka jest lepsza od innej pod różnym względem ,
dla jednych elektryczna , bo nawet na obcym akumulatorze się wyciągniesz , jak ci twój padnie i jak silnik jest podwodą
dla innych hydrauliczna bo nie trzeba wielkich przeróbek robić z transmisją
dla innych mechaniczna ,
każdy chwali swoje , ale spróbuj przekonać średniej klasy offroadowca że ma zdemolować swój samochód żeby wyciągarkę zamontować to Cię śmiechem zabije ,
albo prosto z mostu powie jak nie umiesz jeździć to wyciągarkę potrzebujesz
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
-
żal dupę ściska jak ciebie czytakristofer321 pisze:żal dupę ściska jak czytam takie pierdoły
wpadasz na forum, jesteś opryskliwy i co najmniej najmądrzejszy na świecie
i tak naprawdę czego tu szukasz? poklasku? reklamy? błysnąć chcesz, że żeś zepsuł samochód?
to jest forum Land Rovera i z czym tu przychodzisz? budy nie masz, ramę porżnąłeś, a mosty przechlałeś i czym się chwalisz ... znaczkiem na masce?
nigdy tego nie mówiłem, ale ... jak się tu nie podoba to papa

LR Rendzi stajla 

TRAWOLT pisze:żal dupę ściska jak ciebie czytakristofer321 pisze:żal dupę ściska jak czytam takie pierdoły
wpadasz na forum, jesteś opryskliwy i co najmniej najmądrzejszy na świecie
i tak naprawdę czego tu szukasz? poklasku? reklamy? błysnąć chcesz, że żeś zepsuł samochód?
to jest forum Land Rovera i z czym tu przychodzisz? budy nie masz, ramę porżnąłeś, a mosty przechlałeś i czym się chwalisz ... znaczkiem na masce?
nigdy tego nie mówiłem, ale ... jak się tu nie podoba to papa
dobrze gadasz
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
-
-
- kristofer321
- jestem tu nowy...
ODPOWIEDZ DLA sys-kom NA STEIERDZENIE: "każdy chwali swoje , ale spróbuj przekonać średniej klasy offroadowca że ma zdemolować swój samochód żeby wyciągarkę zamontować to Cię śmiechem zabije ,
albo prosto z mostu powie jak nie umiesz jeździć to wyciągarkę potrzebujesz[/quote] " mogę napisać tylko tyle że jesteś coraz bardziej śmieszny i NIE WIDZIAŁEŚ NA OCZY ŚREDNIEJ KLASY OFFROADOWCA. i to co bazgrolisz to zwykłe pierdoły. przerabiam auto do swoich potrzeb czyli w ciężki teren i do konkretnej jazdy, a na niedzielne popierdółki wystarczy UAZ.
albo prosto z mostu powie jak nie umiesz jeździć to wyciągarkę potrzebujesz[/quote] " mogę napisać tylko tyle że jesteś coraz bardziej śmieszny i NIE WIDZIAŁEŚ NA OCZY ŚREDNIEJ KLASY OFFROADOWCA. i to co bazgrolisz to zwykłe pierdoły. przerabiam auto do swoich potrzeb czyli w ciężki teren i do konkretnej jazdy, a na niedzielne popierdółki wystarczy UAZ.
- kristofer321
- jestem tu nowy...
KAŻDY NORMALNY OBSERWATOR A NAWET DZIECKO ZAUWAŻY ŻE COŚ Z TOBĄ NIE TAK. JESTEŚ NADPOBUDLIWY I NIEDOWARTOŚCIOWANY, MOŻE CZAS ZMIENIĆ AUTOsys-kom pisze:czujesz sie pajacu lepiej obrażająć innych ,
może ja jestem śmieszny ale to z Cibie się śmieją ,
bu hahahaha

- kristofer321
- jestem tu nowy...
PISZESZ NIE NA TYM FORUM CO TRZEBA, JAK CHCESZ SIĘ ZBIOROWO ONANIZOWAĆ TO ZALOGUJ SIĘ NA STRONIE SADO MASO. TAM WYCZERPIESZ TEN TEMAT DO OSTATNIEJ KROPLI ORGAZMU... PROSTAK Z CIEBIEpiotr borowiec pisze:Trawolt, Sys-kom po co wy z tym bucem gadacie, swoje lata macie a dajecie się wypuszczać jakiemuś onaniście 19-letniemu. Jedyne co można to z godnością Landryniarza ignorować, tak jak na drodze ignorujecie "tuningowanego" golfa z umcykową muzyką.

- kristofer321
- jestem tu nowy...
masz kolego racjępiotr borowiec pisze:Trawolt, Sys-kom po co wy z tym bucem gadacie, swoje lata macie a dajecie się wypuszczać jakiemuś onaniście 19-letniemu. Jedyne co można to z godnością Landryniarza ignorować, tak jak na drodze ignorujecie "tuningowanego" golfa z umcykową muzyką.
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA
-
-
- kristofer321
- jestem tu nowy...
- kristofer321
- jestem tu nowy...
jak widać moje fotki przydadzą się nawet tobie bo sam przecież piszesz że nie wiesz jak zrobić wyjście mocy z rr lub lr. paranoja. jak skończę to wyślę ci dokładne foty - prywatnie żeby nie było obciachu. WTEDY BĘDZIESZ MIAŁ WIEDZĘ. z czym to się je.sys-kom pisze:22:1 no wcale nie tak dużo ,
a tan na marginesie jaka jest możliwość wyprowadzenia wałka mocy z rr lub lr
a po kolejne to chyba ktoś mu tylko powiedział że to od stara 660 .
i kolejne nie widziałem jak dokładnie jest duża ale wiem jak duża jest od pszczoły czyli 66 to ta jest ogromna , w sumie może w bagażniku by się zmieściła