Czy Ona się nadawa ?
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Każdy Ci powie że Jeep to taki sam syf jak LR. Jak już GC kupować to tylko 5.9. W terenie nie robi jak każdy jeep ale przynajmniej na prostej jest szybki 

Range Rover V8 Outsourcing IT
No nie wierzę, nie wierzę, że jesteś taki naiwnygosc pisze:bo jak masz LR to wcale sie niedziwie ze niewierzysz ze smietnik majacy wiecej niz 2 lata i 20 tkm niejest zniszczony

BTW-pisales cóś wcześniej o 160 tkm a nie o 20tkm, czy mnie sie zdawa?

dla wszystkich mówiących że lr to gie (zwłaszcza disco) będę miał niedługo ciekawy filmik - za kierą zielony szczypior (to był jego drugi rajd a na dobrą sprawę pierwszy) na at'kach podjeżdżający pod górkę na zupełnym lajcie gdzie innym się nie udawało
ps
posiadanie jeep'a jest chyba taką samą chorobą jak lr'a

ps
posiadanie jeep'a jest chyba taką samą chorobą jak lr'a

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- Ryszard Giedrojć
-
Dajecie sie podpuszczać jak Zbigniew Ziobro na nazwisko Ćwiąkalski. Chwale sobie Granda, ale raz zainfekowany LR nie zrezygnowałem z zamiaru kupienia dyskoteki, która chce przysposobić do wakacyjnych podróż z rodziną. Jak w piatek nie będzie padało to siadę na motocykiel i zrobię wycieczkę do Gniezna. Tylko nie piszcie, że LR jest też lepszy od Yamahy, bo na tym forum nic nie jest lepsze, a prowokatorów i rewizjonistów życzliwie olewam.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
zieew... mialem juz kilka 4x4 miedzy innymi RRC tezdemek pisze:hpx - szkoda klawiatury, On ma superjeep'asuper który nie ma żadnych wad, nigdy się nic w nim nie zużywa, nie psuje, i nie powie o nim złego słowa
. BTW zapomniałem że to dział o LR'ach i dlatego tak gardzi naszymi samochodami żeby dać upust swoim emocjom, że naciął się na Jeep'a
.

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
Też mi nowina, po dolinie sanu też szlauchem myłem defa w środkugosc pisze:uaz/gaz ktorego mozna myc karcherem w srodkuale co bede tlumaczyl komus kto tylko jednym smietnikiem jezdzil

Poza tym wcześniej miałem disco więc to już 2 "śmietniki"

"nuffki" sztuki z 97r. zwane GCTRAWOLT pisze:poJEEPane![]()