Wymiana uszczelki pod głowicą
Moderator: Jerry
Dobra znam juz cenę
Tak jak obiecałem podaje cenę: Zakres robót: kompletna regeneracja głowicy, spawanie głowicy (była pęknięta w kilku miejscach), planowanie, wymiana prowadnic, wymiana oleju, świec żarowych i płynu hamulcowego ( nie wiem czemu - może chodzi to na wspólnej pompie
?)
Robota + części 2000 - co o tym sądzicie
?

Robota + części 2000 - co o tym sądzicie

DISCOFUN
Re: Dobra znam juz cenę
oczywiscie w tym wymiana uszczelki i sama uszczelka... i oczywiście 2000złDiscofun pisze:Tak jak obiecałem podaje cenę: Zakres robót: kompletna regeneracja głowicy, spawanie głowicy (była pęknięta w kilku miejscach), planowanie, wymiana prowadnic, wymiana oleju, świec żarowych i płynu hamulcowego ( nie wiem czemu - może chodzi to na wspólnej pompie?)
Robota + części 2000 - co o tym sądzicie?
DISCOFUN
Re: Dobra znam juz cenę
Discofun pisze:Tak jak obiecałem podaje cenę: Zakres robót: kompletna regeneracja głowicy, spawanie głowicy (była pęknięta w kilku miejscach), planowanie, wymiana prowadnic, wymiana oleju, świec żarowych i płynu hamulcowego ( nie wiem czemu - może chodzi to na wspólnej pompie?)
Robota + części 2000 - co o tym sądzicie?
jeśli w kilku miejscach wykryto, to może też w kilku nie

Seria IIA '62, Seria III 109 FFR ,Disco , def 110 SW
M-72 MW-750
M-72 MW-750
a to sory... jeśli chodzi o 200tdi to mało się znam, wymieniam tylko olejPepek pisze:ZeliwoPrzeca w Disku alu jest. Jak głowica była mocno popękana to śmierdzi przegrzanym silnikiem. Pokusił bym się jeszcze o wymianę pierścieni

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life