masz pecha, dziś komunikacja miejskadarkman pisze:gdzieś dzisiaj parkujesz![]()
bo za 1,5h idę chlać

Moderator: Jerry
to chyba czeslawa auto...Borman74 pisze:Dla rozluźnienia atmosfery...![]()
Ciekawe gdzie ten ma antenę CB...?![]()
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Po pierwszej grubej gałęzi, która Ci przejedzie po dachu nie masz anteny albo masz rozbitą cewkę.A czy zgodnie ze sztuką to nie jest czasem wywiercenie dziury na środku dachu i zamontowanie tam anteny
Z musu tak zwanego musiałem już przeprowadzony kabelek przełożyć przez dziurkę i informuję, że można odlutować wtyczkę w kabelku Presidenta i potem ją zalutować z powrotem. Wymagana jest lutownica z małym grotem.andziasss pisze:3. Jakoś nie opisuje się tu metody przeprowadzenia kabelka z antenki do radyjka, a tego kabelka trochę jest i nie lubi być sztukowany. Szczególnie ważne w Presidentach, gdzie kabelek jest już "zarobiony" z jednej strony.
Ale to w przypadku zainteresowania się nadrobi...
Te artykuły trzeba podzielić na 2 grupy.darkman pisze:Artur, mocowanie też robię, chętnie powspółpracuję
i możemy połaczyć siły. jest zapotrzebowanie na materiał
o packet radio i alternatywnych systemach łączności w
sensie budowy radiostacji bazowej podaczas wyprawy
- cokolwiek to znaczy, ale może masz ochotę się zmierzyc?
No, jest upał faktycznie. Nazywając rzecz po imieniuArtur Kamiński pisze:Darku, ..)
Rozumiem przy tym, że troszku tematy się skończyły
i o czym tu pisać, żeby nie opisywać wodotrysków w r
óżnych modelach radyjek. Ano - choćby o sposobie
montażu radia właśnie. O antenie też. O etykiecie,
o zakłóceniach
(o zwalczaniu można by coś jeszcze). Prawie wszystkie
tematy już poruszyłeś. Ja nie jestem za podawaniem
takich szczegółów, jak z ostatniego artykułu. No, ale ja nie jestem redakcja Wypraw. I nie ja dostaję wierszówki
za artykułI może się czepiam, bo jest upał.
..)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości