przeróbka przodu z 200 na 300
Moderator: Jerry
Meżeli zastanawiasz się nad przeróbką to przestań się zastanawiać i zrób to. Komfort jazdy po zmroku zrekompensuje Ci wydatki (o ile podróżujesz po zmrokuRoch pisze:a graty od 3sety pasują bez gimnastyki, czy tez trzeba tu - wyciąć, tam - pospawac?

"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
po co zara pińć stów.... skoro za 195 polskich złotych można nowy reflektor zakupić na miejscu od DII przed liftem (taki sam jak od 300 tyle, że w środku ma czarną obwódkę wg mnie ładniej wygląda) od 300-sety kosztuje koło 220 pln a nowy do 200-sety ponad 300 pln (im starszy tym droższy).Roch pisze:ale ze dwusetowe nowki sztuki, czy trzysetowe, czy co, bo nie jarze, bo rano jest i bo kawe dopiero dopijam ;]
Na padoku tanio mają reflektor do DII po lifcie za komlet wyjdzie w granicach 1k pln ale zaoszczędzasz na zakupie nowych kierunkowskazów (no bo są zintegrowane z reflektorem). Miałem zamiar założyć takie ale stwierdziłem, ze to już przesada lekka by była troche tak jakby rozdanie Oskarów zorganizować w Łomży... Poza tym tam H7 są a one dużo kosztują i są delikatne

"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
przedewszystkim potrzebujesz caly front end z modelu dawcy ,a reszta to juz inwencja wlasna tworcymelon76 pisze:ale czy to technicznie jest możliwe? co jest potrzebne do takiego zestawu?
bo faktycznie jezeli kupic taniej te lampy t koszt podobny bedzie...

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
dwustekoweRoch pisze:ale ze dwusetowe nowki sztuki, czy trzysetowe, czy co, bo nie jarze, bo rano jest i bo kawe dopiero dopijam ;]
http://www.paddockspares.com/pp/DISCOVE ... 81991.html
piękniusue takie, że wreszcie coś widzieć będę

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
taa, też kiedyś tak myślałemjpi pisze:dwustekowe
http://www.paddockspares.com/pp/DISCOVE ... 81991.html
piękniusue takie, że wreszcie coś widzieć będę
zakupiłem se w polszy nową lampę bo .ujowo świeciła
po założeniu co się okazało: szkło było ewropejskie, natomiast klosz angielski - o tak se złożyli sztukę

oczywiście na przeglądzie dupa i jednym słowem kicha bo rachunek posiałem i takie tam

LR Rendzi stajla