TomaszRT pisze:sphinx81 pisze:Kolego Wilkens narzekam na Wawe, bo nie ma w niej Warszawiakow, tylko pozjezdzalalo sie bydlo z okolicy i robie obciach, hamstwo, pracuje za grosze, zabierajac prace rodowitym, korki itd..
Dżizas karwa ja chrzanię

TomaszRT pisze:To prawda.. Ale mnie Darku chodzi o to jak można w ogóle z takim tekstem wyjechać..
Kolego Rodowity Warszawianinie.. Proklamuj Republikę Stołeczną, wyrzuć tych którzy Ci nie odpowiadają, nadawaj obywatelstwo i przyznawaj wizy i pozwolenia na pracę

Kolego
Tomasz RT czytaj uwaznie co pisze i cale zdania a nie jak taki brukowiec wycinasz jakies wyraz i robisz z tego obrazone nie halo...
Jestem przeciwny osobom spoza Warszawy przyjezdzajacych do Niej zeby zyc i pracowac
TYLKO JESLI robia z siebie bylko, zachlane, swinie, przeklinajace na ulicahc, pijace wode i wstyd przynoszace miejscom z ktorych pochodza, osobom hamom bez wyksztalcenia, kultury, obycia i baaaardzo niskim poziomem inteligencji..
Slyszy sie tylko, co kur..., e... kur,,, nie pier...., co cie jedne...
Przyjezdzaja wrakami, ze na ulicy strach sie bac czy sie nie rozsypie i nie zrobi kumus krzywdy, hamsko parkuja i sa egoistyczni....
Dodatkowo dzeiwczyny robia z siebie kurew......k...i, wywalajac piersi, brzuch z przekutym pepkiem, i odkryte nerwki, myslac ze sa sexowne spodnie do pol tylko, mlaskajac jak krowa zujac gume.... i tez nie halo sie zachowujac...
WSTYD za TAKIE OSOBY, ktore daja zla opinie o sobie i miejscu pochodzenia...
Nie mam nic przeciwko zeby przyjezdzaly, jesli che zyc, pracowac, ale na litosc boska niech nie zachowuja sie jak zwierzeta, tylko kulturalnie jak inni , normalni ludzie na poziomie,
TYLKO O TO MI CHODIZ TOMASZURT, teraz jasniej??
Czytaj calosc na przyszlosc a nie "kopiu-wklej i olaboga jaki on zly"..
Kolego
sanderus o ile mi wiadomo to disco II nie mialy pneumatycznego regulowanego zawieszenia! Mialo go dopiero disco III od 2004 roku, ale jest przeciazone elektronika ala suv, niestety..
A regulowane poduszki mial tylko R-R p-38 (z rama terenowka), pozniejsze R-R bez ramy taki suvy.. no i ostatni dsicoII...
Dodatkowo maja je citroeny hydro-pneumatyczne zawiezenie: cudowny cx, xm.. klasyka i salonka po prostu

)
Pozdrowka