Moderator: Jerry
Zero współczucia dla dopadniętych aurą.czesław&jarząbek pisze:idź sie wypłacz na dziale partolalbl78 pisze:mój parszywy stał na mroziku i czekał pod szpitalem od środyaku wytrzymał
niestety rozrusznik nie
![]()
dziś pojechał na zakaźny mam nadzieje że wróci jutro zdrowiusieńki
![]()
![]()
Kable nie zadziały, ładowanie całonocne akumulatora też nie. Umarł i już.ramzes pisze:Yonek pisze:Mam na termometrze teraz - 15, auto stoi dwa dni nie odpalane. I właśnie kazało mi się pocałować w dupę...
od czego ma się kable rozruchowe i telefon![]()
Akumalator jest git, zresztą mam drugi. Umarł rędżyk.jpi pisze:jakieś 280 - 350 pln za nowego
a to nie dobrzeYonek pisze:Akumalator jest git, zresztą mam drugi. Umarł rędżyk.jpi pisze:jakieś 280 - 350 pln za nowego
u minie przy -20 zagadał za drugimArturM pisze:No dzisiaj jest grubo-21 rano. Za czwartym kręceniem dopiero zagadał.
Ja później wstaję to było już -13.PitR pisze:dzisiaj -21 w nocy a rano -16 i odpalił parch za jednym strzałem...
... fajnie się pochwalić![]()
... ale kontrolka od grzania myślałem, że nigdy nie zgaśnie...
Ja tak nieśmiało co dwie godzinki podchodzę ale ma mnie w głebokim poważaniu.Namdan pisze: Za to V8 stoi nieruszane. Aż strach podchodzić...
a może z pychu pujdzie :? taśma ... hol i jazdaYonek pisze:Ja tak nieśmiało co dwie godzinki podchodzę ale ma mnie w głebokim poważaniu.Namdan pisze: Za to V8 stoi nieruszane. Aż strach podchodzić...
Łajza obraził się, że go w niedzielę nie ruszyłem...
Ty, to byś sobie lepiej dał spokój na kilka dni.Wąż pisze:Ja też dołączam do apelu![]()
niedługo drugi atak, nie aku i nie paliwo... seria zamarzła
a ten skurwiały filterek paliwowy co do gaznikowców były wymieniałeś kiedykolwiek?Yonek pisze:Automaty z pychu nie palą ponoć. Samostartem fukałem ale może za mało. Chyba farelkę podciągnę...
poległem po raz pierwszy od dawnaWiechu pisze:Ty, to byś sobie lepiej dał spokój na kilka dni.Wąż pisze:Ja też dołączam do apelu![]()
niedługo drugi atak, nie aku i nie paliwo... seria zamarzła
![]()
My tu palimy skorupy po to, by w zacisznym cieple ruszyć na fabryki. Tobie to raczej nie grozi, nawet jak już ją rozpalisz.
To nie lepiej solarisem ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości