opowiedz jak to robisz...dar-man pisze:,ja swoim ciągam 3500kg
Jak kupic Range Rovera
Moderator: Jerry
Re: Jak kupic Range Rovera
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Czepiacie się tego P38 jakby Wam jakąś krzywdę zrobił. Utrzymywany prawidłowo nie będzie sprawiał problemów. Wystarczy jeździć na przeglądy zgodnie z odstępem jaki zakładał producent i adekwatnym do wieku samochodu. Jak kogoś nie stać na wymianę co 100tyś poduszek, czujników wysokości itd. to będzie narzekał że się psuje. Zadbane v8 działa doskonale i niema z nim problemów ale też wypada je serwisować. Należy pamiętać że ten samochód jest dość stary, najstarsze egzemplarze mają 11lat. Są naszpikowane elektroniką jak żaden inny LR (w tych latach produkcji) a to musi ciągnąć ze sobą konsekwencje razem z wiekiem. Wielu problemów wieku dziecięcego można uniknąć kupując model po 99r. Dotyczy to tak benzyny jak i diesla.
Range Rover V8 Outsourcing IT
zaczepiam podwójną lawete pakuje na nią dwa plaskacze i jadeLR_Olek pisze:opowiedz jak to robisz...dar-man pisze:,ja swoim ciągam 3500kg
o jest,jest jeden człek po mojej stronie,a tak wogóle to najstarsze mają 15 lat,z tego co wiem,ale moge się mylićhpx4000 pisze:Czepiacie się tego P38 jakby Wam jakąś krzywdę zrobił. Utrzymywany prawidłowo nie będzie sprawiał problemów. Wystarczy jeździć na przeglądy zgodnie z odstępem jaki zakładał producent i adekwatnym do wieku samochodu. Jak kogoś nie stać na wymianę co 100tyś poduszek, czujników wysokości itd. to będzie narzekał że się psuje. Zadbane v8 działa doskonale i niema z nim problemów ale też wypada je serwisować. Należy pamiętać że ten samochód jest dość stary, najstarsze egzemplarze mają 11lat. Są naszpikowane elektroniką jak żaden inny LR (w tych latach produkcji) a to musi ciągnąć ze sobą konsekwencje razem z wiekiem. Wielu problemów wieku dziecięcego można uniknąć kupując model po 99r. Dotyczy to tak benzyny jak i diesla.
czy jest ktos jeszcze czy jest nas tylko dwóch?
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Ty mnie w to nie mieszaj… trzeba mieć to co się lubi i z nikim nie wdawać się w dyskusje bezcelowe.
Range Rover V8 Outsourcing IT
ok,zapamętam,pozdrawiam
jest was dwoch
dar-man pisze:zaczepiam podwójną lawete pakuje na nią dwa plaskacze i jadeLR_Olek pisze:opowiedz jak to robisz...dar-man pisze:,ja swoim ciągam 3500kg
to ty jestes ten z allegro co sie reklamuje z podwojna laweta?

to ty jestes ten z allegro co sie reklamuje z podwojna laweta?
[/quote]
nie olo to nie ja

nie olo to nie ja