cofanie sie paliwa w td5
Moderator: Jerry
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: cofanie sie paliwa w td5
przez święta motorynke doprowadziłem do stanu przyzwoitego i teraz chętnym dokonuję prezentacji unikalnego zapachy dwusuwa na bogatej mieszance

#noichuj
czesław&jarząbek pisze:jest to wytłumaczalne bo brand polish ham by krakus to ikona dzieciństwa całego pokolenia jak...motorynka romet
ja mialem komar -3

- HiJack
-
A ja motorynke - wczesny model z metalowym bagaznikiem (potem byl plastikowy) i oponami Pirelli na kolkachLR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze:jest to wytłumaczalne bo brand polish ham by krakus to ikona dzieciństwa całego pokolenia jak...motorynka romet
ja mialem komar -3

D3 
One wife, livid

One wife, livid
-
- jestem tu nowy...
Zgodnie z zaleceniami Nowicjusza w czwartek wale do fachowców odLR,jestem juz zapisany.Narazie cos próbuje walczyc z miom mechanikiem.Dzisiaj odpowietrzylismy jeszcze raz układ,po odpowietrzeniu i uruchomieniu pompa chodziła jakis czas cicho z czasem coraz głośniej i głośniej.Po zgaszeniu auto paliło od strzała ale po odczekaniu już z pół godziny trzeba było nabijac paliwo na zapłonie i wtedy odpalało,odrazu nie chciało.Zauważyłem że jest trochę mokro koło regulatora ciśnienia paliwa.Ciekawe czy to ma jakis zwiazek.Jutro to sprawdzimy jak na razie;Bezradnośc.Zobaczymy co poradzą fachowcy

dariuspolen pisze:.Zobaczymy co poradzą fachowcy![]()
![]()
to zalezy tez od tego jacy fachowcy ci twoi fachowcy