a zagazowane MK1 to juz strzał w stopę ...swoją

Moderator: Jerry
Ja też chce takiegoDżek pisze:Dałem 20 za 300 z 94 r., do rejestracji, telepałem się po nią do Brukseli, ale... była oczkiem w głowie - związanego zawodowo i emocjonalnie z marką, właściciela, ów jest synem byłego załoganta Camel Trophy i posiadacza kilku LR, a ponadto w cenie miałem m.in. nową zawiechę, niemal nie śmigane BFG na alusach, bagaznik, namiot dachowy, pancerne halogeny, kilka skrzyń Wolfa i trochę innych różności mechanicznych świeżo po robocie. Warto było wytrwale szukać...
No z wątku nic nie wyczujesz, tak go sobie dla zabawy założyłem i równie zabawowo został potraktowany. Wątpię by ktoś z zabierających tam głos znał auto,ale może się mylę.Odkupiłem je od mojego przełożonego z pracy. On miał tego diskacza od 2002r chyba.Wszystkie szpeje montował LandSerwis.Dżek pisze:Może wypowie się ktoś, kto zabierał głos w tym wątku: http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=8&t=61906
Konwencja wątku była taka, że trudno wyczuć, co było napisane serio a co nie. Jeśli jednak te bardziej konkretne posty były serio i bazują na rzeczywistej znajomości auta, to masz odpowiedź...
Nie znam kolegi sprzedającego i nie mam zamiaru robić mu antyreklamy. Jeśli jednak ktoś w grudniu 2008 r. informuje, że kupił auto, a w lutym 2009 r. wystawia je na sprzedaż, to ja takiej historii nie kupuję. A brak zdjęć w ogłoszeniu też raczej opytmizmem nie napawa.
miałem na mysli cos innegoAntek pisze:Tiaaa, karoserie mniej podziurawione dodatkowymi otworami drzwiowymi są sztywniejsze. Dlatego m.in. wiele osób buduje wyprawówki na disco 3drzwiowychsbb pisze:taaaa, krótsze sa sztywniejsze?Antek pisze:3drzwiowa dyskoteka to sztywniejsza buda i 2 sztuki drzwi mniej do gnicia![]()
:
![]()
![]()
To sobie znajdźamster123 pisze: Ja też chce takiego
sendrek pisze: Jak ktoś będzie zainteresowany, to do mnie zadzwoni i się wszystkiego dowie.
a prawdy dowie się jak pojedzie obejrzećDżek pisze:sendrek pisze: Jak ktoś będzie zainteresowany, to do mnie zadzwoni i się wszystkiego dowie.
nie każdy ma tak jak 99,9% ludzi w PL, jak ktoś zadzwoni to się przekona.TRAWOLT pisze:a prawdy dowie się jak pojedzie obejrzećDżek pisze:sendrek pisze: Jak ktoś będzie zainteresowany, to do mnie zadzwoni i się wszystkiego dowie.![]()
pewnie że taksendrek pisze: mam rozumieć ,że jak do Ciebie zadzwonię (gdybyś auto sprzedawał),to będziesz kłamał jak z nut - chyba nie.
TRAWOLT pisze:pewnie że taksendrek pisze: mam rozumieć ,że jak do Ciebie zadzwonię (gdybyś auto sprzedawał),to będziesz kłamał jak z nut - chyba nie.![]()
a co? chcesz kręcić jakiś numerek ze mną?sendrek pisze: to dawaj numer![]()
kłamać miałeś dopiero jak zadzwonię, teraz nie musiszTRAWOLT pisze:nie jestem zainteresowanysendrek pisze: to dawaj numer![]()
![]()
selim pisze:Ty...mądrala - masz więcej zdjęć z tego auta?
sendrek pisze: zrobię w sobotę jak go umyję i środek wyczyszczę.
no nie przesadzaj, kolega jest uczynny i chce posprzątać nowemu właścicielowiselim pisze:To.. co tam masz - oborę w środku ?
eeeno daj spokój komuna się już skończyła i teraz to się dzwoni do klienta, a nie odwrotniesendrek pisze: selim ile zarabiasz?
bo chyba stać Cię na telefon, żeby powiedzieć co chcesz zobaczyć na zdjęciach jak się interesujesz
Ostatnio... Panie Mądrala coraz gorzejsendrek pisze: selim ile zarabiasz?
no przecież prosiłem Ciebie o numerTRAWOLT pisze:eeeno daj spokój komuna się już skończyła i teraz to się dzwoni do klienta, a nie odwrotniesendrek pisze: selim ile zarabiasz?
bo chyba stać Cię na telefon, żeby powiedzieć co chcesz zobaczyć na zdjęciach jak się interesujesz![]()
kurde Panie Selim,a mi się poprawiło, chyba se jeep'a kupię...selim pisze:Ostatnio... Panie Mądrala coraz gorzejsendrek pisze: selim ile zarabiasz?![]()
- ludzie od słuchania o tym kryzysie - kasę w skarpecie szporują
zamiast wydawać na konsumpcję ...
300 minut mam w gratisie - starczy ?
ale rozumiesz ja to jasendrek pisze: no przecież prosiłem Ciebie o numer
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości