pisałem że robi przyjemniej niż mechaniczna blokada. bo robi przyjemniej.
w tym zakresie poglądy mi się nie zmieniły.
natomiast nawet w najmniejszym stopniu nie przeszkadza mi to wytykać ci bredzenia dla samego bredzenia

Moderator: Jerry
miszczuniu ... musisz się bardziej postarać, gdyż albowiem mnie to dyndaDamian pisze:ot, sportowo, dla podniesienia ciśnienia Trawoltowi
tak tak, a łyżka na to niemożliweDamian pisze:ale...ja wcale nie napisałem nigdzie i nigdy że D2 jest lepsze do terenu niż D1, bo to nieprawda
po prostu...D1 ma gorsze możliwości trakcyjne w serii i tyle- czyli D2 jest lepsze w terenie, ale gorsze
D2 niestety bije D1 pod względem możliwości w terenie.
Panowie on powiedział że LR to choojDamian pisze:dobra, przecież wiesz że to wszystko i tak chooj
Wąż pisze:długo się jeszcze będziecie po sisiorkach głaskać?
czyżbyś czuł się odrzucony? nie ma kto Cię po pisiorku pogłaskać?Wąż pisze:długo się jeszcze będziecie po sisiorkach głaskać?
robert1975kr pisze:sbb pisze:szybki jest, to mu trzeba przyznaćrobert1975kr pisze: Widzę ,że nie dowiem się za wiele od Was moi drodzy
![]()
kup disco ale I a nie II
Tutaj gdzie mieszkam [ od prawie 5 lat ] L.R. jest za ..."grosze" ... [ w jego "ojczyznie"]
Damian pisze:Tak, i dobrze o tym wieszLR_Olek pisze:Damian pisze:jeździłeś kiedyś D2 w trudniejszym terenie?
to zamilknij
a jezdziles kiedys d1 lub Seria II czy III w trudniejszym terenie?
Wiedziałem, że tym stwierdzeniem o wyższości możliwości trakcyjnych D2 nad D1 sprowokuję kilku misiów, na czele z Trawoltem, który jak zwykle zachowuje się jakby na jego cnotę czyhanoNiestety, z elektroniką nie wygramy, TDC robi o wiele lepiej niż klasyczny układ z centr. diflokiem. Natomiast reliability TDC to już insza inszość.
Ot, truizmy.
marek74 pisze:D1 sa zardzewiale
zardzewiałe ... to Ty masz obwody pod sklepieniemmarek74 pisze:D1 sa zardzewiale
Ty masz obwody zakamuflowaneTRAWOLT pisze:zardzewiałe ... to Ty masz obwody pod sklepieniemmarek74 pisze:D1 sa zardzewiale![]()
![]()
fachowo to się nazywa "kamuflaż antykradzieżowy"![]()
och jejmarek74 pisze:Ty masz obwody zakamuflowane![]()
![]()
To RDZA![]()
![]()
jak mozesz na klasycznego fc mowic "cos takiego"tedi73 pisze:kup coś takiego http://www.carandclassic.co.uk/car/C89008/,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości