LR Reaktywacja
Moderator: Jerry
Re: LR Reaktywacja
Hardcoru nie było, ale nie o to chodziło.
Głównym hamulcowym kolumny byłem ja. Dzieciaki w samochodach, ja miałem szosowe oponki (myślę, że wjazd na poligon był bardziej medialny
).
Fajnie było się poznać. Jak na spontona na pięć samochodów w sumie z małej okolicy to myślę, że wyszło OK.
Ognisko w stadninie u Moniki - jak najbardziej jestem za! A potem u Sławka nia działce
.
Miło było mi Was poznać.
Pozdrawiam.
PS. Oponki zamawiam jutro
nie ma zmiłuj
Głównym hamulcowym kolumny byłem ja. Dzieciaki w samochodach, ja miałem szosowe oponki (myślę, że wjazd na poligon był bardziej medialny

Fajnie było się poznać. Jak na spontona na pięć samochodów w sumie z małej okolicy to myślę, że wyszło OK.
Ognisko w stadninie u Moniki - jak najbardziej jestem za! A potem u Sławka nia działce

Miło było mi Was poznać.
Pozdrawiam.
PS. Oponki zamawiam jutro

LR Discovery TD5 - ma już nowego właściciela 

taki rain forest ch. 

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
-
-
Kolejny zarażonyVFRED pisze: PS. Oponki zamawiam jutronie ma zmiłuj

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
http://www.free-clinic.org/
Z założenia mieliśmy zrobić lajcik. Bez ciśnienia. Troszkę się zdziwiłem śniegiem w lesie i błotkiem przy zrywce.VFRED pisze:Hardcoru nie było, ale nie o to chodziło.
Głównym hamulcowym kolumny byłem ja. Dzieciaki w samochodach, ja miałem szosowe oponki (myślę, że wjazd na poligon był bardziej medialny).
Ognisko w stadninie u Moniki - jak najbardziej jestem za! A potem u Sławka nia działce.
Miło było mi Was poznać.
Miało być miło i było

Na ognicho już zapraszam

Czy zastanawiałeś się nad tymi , o których mówiłem?VFRED pisze:PS. Oponki zamawiam jutronie ma zmiłuj
‘Nie jestem panem waszych sumień’ Zygmunt II August
kup coś innego niż bfg mut - czasami to wygląda jakby z fabryki z takimi wychodziły 

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Jeszcze nie dzwoniłlem do tego gościa, ale zrobię to dzisiaj.sla66 pisze:Czy zastanawiałeś się nad tymi , o których mówiłem?
Tak jak Ci mówiłem mam znajomego co prowadzi hurtownię opon, odezwę się najpierw do niego, jak da dobrą cenę to czemu nie dać mu zarobić

jaki rozmiar kupujesz 

No tak myślałem że 255/65-16 albo 255/70-16 - standard.zaloguj pisze:jaki rozmiar kupujesz

mozesz jeszcze 245/75/16 

- Czosnek niedźwiedzi
Opony biorę od Marcina z Legionowa: 235x70x16 BFG AT - na ten sezon wystarczą.MartinS pisze:Piotrek oponki już zakupione? czy jakis plan weekendowy jest?
Na weekend mam plan wyciąć z rodzinką dzidę w Góry Świętokrzyskie (okolice: Kielce, Włoszczowa, Nagłowice), albo do Kazimierza nad Wisłą.
Masz ochotę się dołączyć?

Wyjazd jest spoko. Tutaj naprawdę jest gdzie pojeździć 
Wczoraj urwałem lusterko lewe.
Dzisiaj ciąg dalszy...

Wczoraj urwałem lusterko lewe.
Dzisiaj ciąg dalszy...