a wam tylko amory w głowieTRAWOLT pisze:no, mi też ten Pienio na podejrzanego wyglądaWiechu pisze:Ty to jesteś niezły figlarz...
![]()

Moderator: Jerry
a wam tylko amory w głowieTRAWOLT pisze:no, mi też ten Pienio na podejrzanego wyglądaWiechu pisze:Ty to jesteś niezły figlarz...
![]()
każda potwora znajdzie swego amoraFlor pisze: a wam tylko amory w głowie
TRAWOLT pisze:no, mi też ten Pienio na podejrzanego wyglądaWiechu pisze:Ty to jesteś niezły figlarz...
![]()
no Wiechu powiedział, że tu figlujesz sobie z nami, a my są heteroPIENIO pisze: A to niby czemu![]()
dobra dobra, a kto tu nam dwuznaczne teksty rzuca:PIENIO pisze:hehehehehe to nie jest śmiesznejak najbardziej potwierdzam ze jestem hetero i owłosione meskie nogi mnie nie pociągaja fuuuu
sprawdzasz czy polecimy na Twoje amorkidla lansu lepiej wydac kase na odlotowe buty zegarek albo inne gadzety hehehehe cieżko spotkac laske na której wywrzesz wrażenie amorkami
widzisz za krótko na forum jesteś, bo tak to byś wiedział, że wszyscy LRowcy to są gejePIENIO pisze:hehehehe a moasz ciągutki w tym kierunku
czarny czy białyjpi pisze: siateczkowy podkoszulek
z rękawkami czy na ramiączkachPIENIO pisze:to ja wybieram koszulke siateczkowa w koloze białym
Na ramiączkach toż nie inaczejFlor pisze:z rękawkami czy na ramiączkachPIENIO pisze:to ja wybieram koszulke siateczkowa w koloze białym
Nie wybrniesz, gdyż albowiem jednym z odchyleń seksualnych jest tzw. ocieractwo, zwane także froteryzmem.PIENIO pisze: A tak wybrne poza temat jakie felgi znaczy et felg powinienem kupić by mi opony 255/75 r16 nie ocierały?
najładniejszePIENIO pisze:Na ramiączkach toż nie inaczejFlor pisze:z rękawkami czy na ramiączkachPIENIO pisze:to ja wybieram koszulke siateczkowa w koloze białymA tak wybrne poza temat jakie felgi znaczy et felg powinienem kupić by mi opony 255/75 r16 nie ocierały
?
a ja bym sugerował, żeby zacząć od zmiany nastawienia, co do rozmiaru opony - jest przyklejony tematFlor pisze:PIENIO pisze:najładniejszeFlor pisze: Na ramiączkach toż nie inaczejA tak wybrne poza temat jakie felgi znaczy et felg powinienem kupić by mi opony 255/75 r16 nie ocierały
?
![]()
czyli Mach 5
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości