mam świadkówFlor pisze: szczególnie jak nie jeździ

Moderator: Jerry
mam świadkówFlor pisze: szczególnie jak nie jeździ
te 20 to wyżłopie, chyba, że gazPIENIO pisze:jakkby co ja mam silnik od 300![]()
A tak z drugiej strony wstawic v8 benzynke to mozna ale koszta w utrzymaniu sporo wyższespalanie w terenie itp itd nie wiem czy jest sens.
no jak cieply i na postoju to powinienes sie zmiescicjpi pisze:te 20 to wyżłopie, chyba, że gazPIENIO pisze:jakkby co ja mam silnik od 300![]()
A tak z drugiej strony wstawic v8 benzynke to mozna ale koszta w utrzymaniu sporo wyższespalanie w terenie itp itd nie wiem czy jest sens.
jpi pisze:te 20 to wyżłopie, chyba, że gazPIENIO pisze:jakkby co ja mam silnik od 300![]()
ja wiem, Pan wie, społeczeństwo wie, ale Koledze się defa wszędziewjeżdżającego do mechanika oddać nie chceLR_Olek pisze:jpi pisze:te 20 to wyżłopie, chyba, że gazPIENIO pisze:jakkby co ja mam silnik od 300![]()
gazu z 50 litrow...wiec policz ze to nie oplacalne
Jeżeli jeszcze chcesz być dalej jego kolegą to wybij mu z głowy taką przekładkę. Jeżeli już to przekładka def-def. W każdym innym przypadku jest wiele niuansów które potrafią rzucić o glebę. Np inne długości wałów, inna kaseta biegów,inna belka mocowania skrzyni, inny filt powietrza. To tak na szybkoalien256 pisze:No kolega ma ten boost compresator zregenerowany i jest lepiej skrobie sie jak inne auta, ale i tak na lato chce cos mocniejszego, nieopodal znalazłem mu dyche z "300"tdi anglika za dobra kase calego, jakies grubsze kombinacje beda z tym angielskim silnikiem? i ogolnie z 300
do defektora wkladaną?
LR_Olek pisze:taWąż pisze:300 w miejsce 2.5td?
plug&play![]()
przy 200 z disco był by problem z kolektorem, lecz z tego co kojarzę przy przekładce z 300 problemu nie ma.
to są olowe argumenty, może teraz ktoś inny się wypowie... może CJ?LR_Olek pisze:pierdlem beklem rzyglem i wyszlem
ziew
uwazaj tatuaz ci sie rozmazalWąż pisze: Zapraszamy, przekładki silników dla co poniektórych to chleb powszedni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości