Z calym szacunkiem dla twojego wywodu ale...
Ostatnie zdanie mowi: "Cen.zamek nie będzie działał"
Jakbys przeczytal caly watek to doczytalbys sie ze temat z przyklejonych przeczytalem, bo zapytywalem o zworke na immo pod radiem podpierajac sie wlasnie tymze watkiem. Poza tym nie do konca chyba pytanie moje przeczytales bo jego czesc brzmi: "jak sie pozbyc immo ale tak, zeby alarm i central dzialaly?" Panial o co mnie biega?
Immobilajzer?
Moderator: Jerry
Re: Immobilajzer?
Kapec, disco 300TDi '97,
Olo ma rcjąkapec pisze:Z calym szacunkiem dla twojego wywodu ale...
Jakbys przeczytal caly watek to doczytalbys sie ze temat z przyklejonych przeczytalem, bo zapytywalem o zworke na immo pod radiem podpierajac sie wlasnie tymze watkiem. Poza tym nie do konca chyba pytanie moje przeczytales bo jego czesc brzmi: "jak sie pozbyc immo ale tak, zeby alarm i central dzialaly?" Panial o co mnie biega?

Ostatnio zmieniony czw kwie 09, 2009 3:56 pm przez klucz13, łącznie zmieniany 1 raz.
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Syf stał pod domem i nie nawiązywał kontaktu ze mnąLR_Olek pisze:bede kuwa mily oprzed swietami...![]()
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=8&t=22279
o tu, kluczyk sie napocil

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
kapec pisze:Z calym szacunkiem dla twojego wywodu ale...
czytaj ze zrozumieniem...
jakbys mial pojecie co czytasz,to po wywaleniu szpeju fabrycznego zapodalbys zestaw centarlnozamkowy zastepczy i mial cetralny zamek