Immobilajzer?

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
kapec

Re: Immobilajzer?

Post autor: kapec » czw kwie 09, 2009 12:07 pm

Z calym szacunkiem dla twojego wywodu ale...
Ostatnie zdanie mowi: "Cen.zamek nie będzie działał"
Jakbys przeczytal caly watek to doczytalbys sie ze temat z przyklejonych przeczytalem, bo zapytywalem o zworke na immo pod radiem podpierajac sie wlasnie tymze watkiem. Poza tym nie do konca chyba pytanie moje przeczytales bo jego czesc brzmi: "jak sie pozbyc immo ale tak, zeby alarm i central dzialaly?" Panial o co mnie biega?
Kapec, disco 300TDi '97,

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » czw kwie 09, 2009 3:53 pm

kapec pisze:Z calym szacunkiem dla twojego wywodu ale...
Jakbys przeczytal caly watek to doczytalbys sie ze temat z przyklejonych przeczytalem, bo zapytywalem o zworke na immo pod radiem podpierajac sie wlasnie tymze watkiem. Poza tym nie do konca chyba pytanie moje przeczytales bo jego czesc brzmi: "jak sie pozbyc immo ale tak, zeby alarm i central dzialaly?" Panial o co mnie biega?
Olo ma rcją :)2 Nie raz było pisane że nie dy rydy po twojemu trza wywalić całość i w to miejsce dać chinola.Uszczególnię teoretycznie da radę ale jesteś na to za biedny i za głupi , sory ale taka jest prawda :)13
:)21
Ostatnio zmieniony czw kwie 09, 2009 3:56 pm przez klucz13, łącznie zmieniany 1 raz.
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
TRAWOLT

Post autor: TRAWOLT » czw kwie 09, 2009 3:55 pm

ale się Klucz rozpisał, no normalnie tekstu nie można ogarnąć :roll: :D
LR Rendzi stajla :)

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » czw kwie 09, 2009 4:03 pm

LR_Olek pisze:bede kuwa mily oprzed swietami... :)21

http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=8&t=22279

o tu, kluczyk sie napocil :)21
Syf stał pod domem i nie nawiązywał kontaktu ze mną :)23 miałem tylko kawałki schematu od Kowala ,oni wtedyteż nie za bardzo wiedzieli jak urgyżć to ścierwo i po półtora tygodnia idąc po przewodach na piechotę pokonałem bestię :D
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » czw kwie 09, 2009 8:35 pm

kapec pisze:Z calym szacunkiem dla twojego wywodu ale...

czytaj ze zrozumieniem...

jakbys mial pojecie co czytasz,to po wywaleniu szpeju fabrycznego zapodalbys zestaw centarlnozamkowy zastepczy i mial cetralny zamek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”