Przekładnia z opla - bez komentarza

Terkotanie wskazuje na problemy z napędem.
Żądaj zwrotu kasy od sprzedawcy albo jak najszybciej zezłomuj tą rzeźbę, co by nie zagrażała bezpieczeństwu na naszych drogach.

Moderator: Jerry
to chyba najrozsądniejsza rada so far. IRS to trochę kosztuje, nawet w UK pono bledną jak się wymawia to słowo.N2O pisze: Żądaj zwrotu kasy od sprzedawcy ....
wiosna ? lato idzie ? co tacy nerwowi ?sbb pisze: ( karwa mać )
Trzeba mieć kefir zamiast mózguL2K pisze:Jest i będzie, a trolom życzę smacznego.
tryna pisze: Trzeba mieć kefir zamiast mózgu...
W takim dawnym polskim filmie ... Kroll to miało tytuł, nie było o kefirzepiotr borowiec pisze:tryna pisze: Trzeba mieć kefir zamiast mózgu...dobre
tego nie znałem
Bo się trociny wytarły w przekładniL2K pisze:Nigdy nie ma tak, żeby było idealnie. Terkot pojawił się tydzień po zakupie.
L2K napisał(a):
Nigdy nie ma tak, żeby było idealnie. Terkot pojawił się tydzień po zakupie.
Bo się trociny wytarły w przekładni
miałem ostatnio taki przypadekL2K pisze:Jest i będzie, a trolom życzę smacznego.
Ja pierdziu...ręce opadająSzczesnyLR pisze:miałem ostatnio taki przypadekL2K pisze:Jest i będzie, a trolom życzę smacznego.![]()
klientce jacyś miszczowie z radomia zmotali frelka na LHD
i też po tygodniu zaczoł wydawać różne dzwięki , coś jak terkotanie przy skrętach
oczywiście też magiel od opla , jej nawet powiedzieli że cały przód auta pasi od opla![]()
poradziłem jej upomnieć się o zwrot kasy , ale można chyba zapomnieć![]()
pojechała bo obiecali poprawić ( usztywnić przegrode silnika ) coby wszystkie pedały i kierownica nie przemieszczały się pod maską przy każdym skręcie
pojechała i wróciła , a miszczowie stwierdzili że jednak sobie z tym nie poradzą , hm... dziwne prawda![]()
ech... cóż , kolejna bomba na naszych drogach
ps. dżwięk pochodził z wałka kolumny kierowniczej obcierającego o taką rozetke co ją diaxem miszczowie wycieli w przegrodzie a następnie obkleili jakąś matą termo utwardzalną czy innym świństwem
dalej już nie patrzyłem bo słabo mi się zrobiło
tryna pisze:Trzeba mieć kefir zamiast mózguL2K pisze:Jest i będzie, a trolom życzę smacznego.
Miłego zabijania siebie, swojej rodziny i innych użytkowników drogi swoją kiblo-trumną z maglownicą od opla...
A ty niby sądzisz ze zerdzewiały parch na 37'' kołach, ze zderzakami zrobionymi z szyny kolejowej, z wiszącymi hakami od wyciągarki, z zawieszeniem podniesionym o kilkanascie centymetrów(ciekawe czy z atestem, czy klepane młotkiem resory), co nie trzyma sie drogi całkowicie, jest bezpiecznym pojazdem? wolałbym spotkać freelandera z maglownicą z opla, niż takie jeżdzące metalowe ścierwo!!
niby o to:marmoo pisze:oj![]()
bedzie dym
takie jeżdzące metalowe ścierwo!!
jak to od czego od oplamarmoo pisze:a od czego magielek kolega zaadoptował?
pieprzycie Hipolicie farmazonyhołbi pisze:tryna pisze:Trzeba mieć kefir zamiast mózguL2K pisze:Jest i będzie, a trolom życzę smacznego.
Miłego zabijania siebie, swojej rodziny i innych użytkowników drogi swoją kiblo-trumną z maglownicą od opla...
A ty niby sądzisz ze zerdzewiały parch na 37'' kołach, ze zderzakami zrobionymi z szyny kolejowej, z wiszącymi hakami od wyciągarki, z zawieszeniem podniesionym o kilkanascie centymetrów(ciekawe czy z atestem, czy klepane młotkiem resory), co nie trzyma sie drogi całkowicie, jest bezpiecznym pojazdem? wolałbym spotkać freelandera z maglownicą z opla, niż takie jeżdzące metalowe ścierwo!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości