Waz
Moderator: Jerry
Re: Waz
im sięland rovera mniej modyfikuje gównianej jakości częsciami i zmotami,tym jest sprawniejszy 

@Olo, wszystko sie psuje. Nawet chomiki karmione atomowa kukurydza zdychaja ... A w tym przypadu predzej sie zjebie cos innego niz te weze puszcza.LR_Olek pisze: ....poźniej wiemy dlaczego ludzie mówią że land rovery sie psują

Poza tym jak kolega wczesnie zuwazyl, wiecej szkody moglo by przyniesc zostawienie chlodnicy na orginalnym miejscu, zakryta chlodnica wyciagarka miala by gowno nie chlodzenie.
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Sam jestes gowniany, nie widziales a oceniasz. A modyfikacja byla mocno potrzebna.LR_Olek pisze:im sięland rovera mniej modyfikuje gównianej jakości częsciami i zmotami,tym jest sprawniejszy

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
Jak mniemam napraw tapicerskich Twoja konstatacja nie obejmuje?LR_Olek pisze:im sięland rovera mniej modyfikuje gównianej jakości częsciami i zmotami,tym jest sprawniejszy

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
tapicerka to nie modyfikacja tylko naprawaDżek pisze:Jak mniemam napraw tapicerskich Twoja konstatacja nie obejmuje?LR_Olek pisze:im sięland rovera mniej modyfikuje gównianej jakości częsciami i zmotami,tym jest sprawniejszy

Naprawa to miała być, a wyszła modyfikacjaLR_Olek pisze:tapicerka to nie modyfikacja tylko naprawaDżek pisze:Jak mniemam napraw tapicerskich Twoja konstatacja nie obejmuje?LR_Olek pisze:im sięland rovera mniej modyfikuje gównianej jakości częsciami i zmotami,tym jest sprawniejszy

Faceci dojrzewają do 3 roku życia, a później już tylko drożeją zabawki... Disco 300 Tdi
modyfikacja to usprawnienie
naprawa to przywrócenie uszkodzonego sprzętu do stanu sprzed powstania uszkodzenia
naprawa to przywrócenie uszkodzonego sprzętu do stanu sprzed powstania uszkodzenia

Niech Ci będzie, krakowskim targiem: przywrócenie inaczejLR_Olek pisze:modyfikacja to usprawnienie

nie żebym się czepiał ale wcześniej chciałeś zrobić to na nieco innym (sorry) wężuAdamek pisze:O stan oleju jestem spokojny, robilem wymiane a bagnet pokazuje stan prawidlowy. A to cisnienie kiedy jest najwyzszePIENIO pisze:Ciśnienie nie jest stałe, ale jeśli zastosowałeś dłuższy przewód ilość oleju w układzie też powinna być większa.
A co mnie D2, ja mam D1nowicjusz127 pisze: w D2 prawidłowa wymiana oleju w skrzyni gwarantuje odpowiednią ilość oleju nawet po takiej przeróbce układu.
co do żywotności tej przeróbki-pożyjemy zobaczymyCo do przerobki jak sam czytasz dokladnie, to inni juz 3 lata smigaja i nic sie nie dzieje, wiec .........
teraz użyłeś węża hydraulicznego, i jak zwykle życie zweryfikuję tą modyfikację, mam nadzieje że nie będzie ci dane oglądać fontanny oleju
i obyś nie uderzył się w łokieć w to miejsce które powoduje prąd
Ignorancji, nieróbstwu i niechlujstwu stanowcze nie KARWA nie
NIe aptekarzu taka prawda i jeśli sie coś robi to lepjej zwrócic na to uwage niż spierdolić przez nieuwage. Zresztą kolega nie napisał o ile zwiększa długość przewodu wiec sie nie czepiajMikado pisze:dłuższy wąż o 50cm zwiększy pojemność układu o....PIENIO pisze:Ciśnienie nie jest stałe, ale jeśli zastosowałeś dłuższy przewód ilość oleju w układzie też powinna być większa.
i lepiej już aptekarzu nic nie pisz
LAND ROVER DISCOVERY 200 alias "POKRAK"
LAND ROVER DISCOVERY 300 alias "ROBUR"
no nie mów że się obraziłeś
btw nawet jeśli przedłużysz o 2m to ilość oleju, o którą się zwiększy pojemność układu jest w żaden sposób niezauważalna
oleju dolewasz do określonego stanu, a nie wlewasz np. 5 litrów i 240ml czyż nie?

btw nawet jeśli przedłużysz o 2m to ilość oleju, o którą się zwiększy pojemność układu jest w żaden sposób niezauważalna
oleju dolewasz do określonego stanu, a nie wlewasz np. 5 litrów i 240ml czyż nie?

ty to wiesz ja to wiem ale bywaja tacy co tego nie wiedzą
. Obraziłem sie wiesz, zrobiłomi sie smutno. Foch z przytupem (jaja robie nie) 

LAND ROVER DISCOVERY 200 alias "POKRAK"