Moderator: Jerry
jak auto sprawne to czego dekiel oczekuje?nowicjusz127 pisze:jaśnie wielmożnemu dokonałem wymiany kompletnej wiązki w defie bo zainstalował sobie jakieś badziewne gadzety i o tyle niefortunnie,że udało mu się doprowadzić do zalania skrzynki bezpieczników.zardzewiała pięknie,wysiało blędami jak cholera.Lr przepchnął na gwarancji a pan nie chce odebrać auta bo wymiana wiązki to duża ingerencja:) fakt walczyłem 10 godzinLR_Olek pisze:nowicjusz127 pisze:mamy pana teraz co też zasugerował że nie ma zamiaru odbierać swojego defa po naprawie gwarancyjnej...również bez emocji ze strony LR...
a czemoz to jasnie sir nie odbiera?ale auto jest jak z fabryki.zapalił od pierwszego zero błędów każda najmniejsza spinka na miejscu....ciekawe czy pójdzie do sądu
tak wyglądał w połowie pracy.godzinę póżniej było znacznie gorzej![]()
no nie ma pokrowców warsztatowych na siedzeniach - może o to mu chodzinowicjusz127 pisze:...ciekawe czy pójdzie do sądu![]()
bzduraJaaareeek ! pisze: główka, która przyszła jest identyczna jak stara,
a obudowa pasuje do mocowań, ale nie pasuje do niej główka![]()
jest to możliwe ?
most nowy dostałeś? czy wymienili tylko to co napisałeś(w tym półoś sztuk 1)?Jaaareeek ! pisze:
widać pismo do stolicy pomogło.
wymieniona obudowa (albo pomalowana), główka i półoś.
klima zrobiona, stacyjka zamówiona.
czesław&jarząbek pisze:och jej...
co ci z klimatyzacją zrobili?
j-e-d-n-a p-ó-ł-o-śWąż pisze:most nowy dostałeś? czy wymienili tylko to co napisałeś(w tym półoś sztuk 1)?Jaaareeek ! pisze:
widać pismo do stolicy pomogło.
wymieniona obudowa (albo pomalowana), główka i półoś.
klima zrobiona, stacyjka zamówiona.
na jakiej podstawie?Wąż pisze:karwa ja bym walczył o 2
a od kiedy polosie sa kompletami?Wąż pisze:że wymienia się kompletem i nie łączy starych części z nowymi, kto jak kto, ale ty olo powinieneś to wiedzieć
po mojemu to skraplacz jest przed chłodnicą. mnie wymieniali poprzez rozdupcenie deski czujnik temperatury w parowniku.Jaaareeek ! pisze: "czujnik 3 pinowy na skraplaczu"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość