mnie to niestety smuci, bo idea landklinika była oki ale juz nikt jej nie pamieta a jak kiedys przytomnie zauwazył Dżek, przydałaby sie tam moderacjapiotr borowiec pisze: Czy może ten okręt płynie bez kapitana?
szkoda
Moderator: Jerry
mnie to niestety smuci, bo idea landklinika była oki ale juz nikt jej nie pamieta a jak kiedys przytomnie zauwazył Dżek, przydałaby sie tam moderacjapiotr borowiec pisze: Czy może ten okręt płynie bez kapitana?
sbb pisze:mnie to niestety smuci, bo idea landklinika była oki ale juz nikt jej nie pamieta a jak kiedys przytomnie zauwazył Dżek, przydałaby sie tam moderacjapiotr borowiec pisze: Czy może ten okręt płynie bez kapitana?
szkoda
czesław&jarząbek pisze:za mądry jesteś
nawet jak na ichniejsze standardy merytoryczne.
cienki to on nie jest ...GAZFAN pisze:Po cienkim lodzie waszmości stąpasz![]()
Zaraz się posypie grad od lokalnych dilerów, żeby graty w kraju kupować, a nie w UKroverm-10 pisze:a była nowa tyle co z uk przyjechała![]()
![]()
VFRED pisze:Zaraz się posypie grad od lokalnych dilerów, żeby graty w kraju kupować, a nie w UKroverm-10 pisze:a była nowa tyle co z uk przyjechała![]()
![]()
toć napisałze kupił tanią na wyspach ...kapec pisze:Jak na moje uszczelka nie ma prawa jebnac po poltora tysiacu km. Jest jakis babol chyba. Glowica splanowana?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości