mój.PIENIO pisze:WĘŻU a to twój był?
i za nic nie ręczę po dwóch latach od sprzedaży.

Moderator: Jerry
mój.PIENIO pisze:WĘŻU a to twój był?
możesz poręczyć, że dwa lata temu był Twójczesław&jarząbek pisze:
i za nic nie ręczę po dwóch latach od sprzedaży.
czesiek, a nie mowilem?Wąż pisze:poprzedni właściciel wypowie się, że się nie wypowie, znaczy po 2 latach za nic nie ręczy
czesław&jarząbek pisze:w sumie to się zmierziłem i napisałem do typa żeby informacje sugerującą jakoby kupił ode mnie serwisowane auto usunął.
a nie mowilemczesław&jarząbek pisze:już ogłoszenie trochę inaczej wygląda.
ale nie z powodu reakcji ogłoszeniodawcy która nie nastąpiła tylko skutkiem interwencji prezesa wszystkich prezesów, jego opasłości, namiestnika spaślak s.a.
LR_Olek pisze:
a ty zadzialsz aby redkacja usunela drazliwe zdanie z ogloszenia
moja tez się w"kurwia , szczególnie jak wspominam o nowym zakupieJefersson 00 pisze:
stara sie wqrwiła...
Jefersson 00 pisze:odpuściłem se białego z mielca i kupiłem ... zielonego [90 - 300]
kurvajepierdolejegomać, mówili , że huczy i zimno i głośno i w ogóle!
wracałem o 21 200km po autobanie 120 km/h i było według tablic świetlnych minus naście stopni i już wiem co to znaczy zimno w aucie.
moja tam sie wqurwia jak mówię o sprzeaży syfaselim pisze:moja tez się w"kurwia , szczególnie jak wspominam o nowym zakupieJefersson 00 pisze:
stara sie wqrwiła...
normalne....
tfardym cza być a nie mientkim...rafał29 pisze:czyzbys dojechal moja 90 do domu ? mowilem ze zimo.....![]()
zrobie to wstawie ... jak mnie to technicznie nie przerośnieczesław&jarząbek pisze:poka foty...
Jefersson 00 pisze:tfardym cza być a nie mientkim...rafał29 pisze:czyzbys dojechal moja 90 do domu ? mowilem ze zimo.....![]()
a tak apropos...nie umawialiśmy się, że mechaniory oprócz zderzaka i windy zajumają baterie. I dla draki wsadzili jakiś padnięty akumulator od matiza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości