SzczesnyLR pisze:kolega właśnie wraca zakopianką
przekaże mu spostrzeżenia
chyba on tobie

Moderator: Jerry
SzczesnyLR pisze:kolega właśnie wraca zakopianką
przekaże mu spostrzeżenia
pezet pisze:Mieszkańcom to trzeba albo współczuć (jeżeli chcą normalnie żyć), albo pogratulować, jeśli z turystyki czerpią zyski.
Dla jasności dodam:
nie mam nic przeciwko temu, żeby sobie ludzie jeździli do Zakopanego. Tylko trzeba mieć coś szczególnego w zwojach nerwowych, żeby z własnej i nieprzymuszonej woli jechać na wypoczynek i wpierdalać się w środek tłumu.
Zupełnie podobnie do takiego "wypoczynku" na egzotycznej plaży:
michalcz2 pisze:chyba lekki offtop się zrobiłsą chyba fajniejsze miejsca na wypady weekendowe/sylwestrowe niż zatłoczony i wiecznie zakorkowany rejon zakopanego
Słowo klucz - Tico - powoduje, że o czym by się nie pisało to zawsze będziesz w temacieapede pisze:Zeby byl zupelny offtop to ja bylem w zakopcu tylko raz... sluzbowo... Tico
Śródmetapezet pisze:To jak nazwać metę etapu?czesław&jarząbek pisze:jak jutro?
to co, teraz dakar trwa trzy dni?
Metusia?
Dolinę Pięciu Stawów będziesz widział jak się z górki spadniesz i wywichniesz w kilkupezet pisze:No dobra, wam zdracę mój głęboko skrywany sekret:
Ja bym chciałem do Zakopanego pojechać.
A tak!
Ciągnie mnie tam jedna rzecz - Dolina Pięciu Stawów.
Chciałbym pojechać w lecie, w celach fotograficznych.
Bo tam na prawdę jest ładnie.
Problem tylko w tym, że nawet najpiękniejsze okolice tracą zupełnie urok, kiedy są oblepione tłumem ludzi.
Podobnie jest z Giewontem, Kasprowym, podobnie z połoninami w Bieszczadach, podobnie z trasą transfogarską i wieloma innymi miejscami.
od czesława do podobnej okolicy masz niedaleko, tylko ze stawy tam są 3pezet pisze:No dobra, wam zdracę mój głęboko skrywany sekret:
A tak!
ale za to ile niespodzianek na dnie kryjąmarek_z_gor pisze:od czesława do podobnej okolicy masz niedaleko, tylko ze stawy tam są 3pezet pisze:No dobra, wam zdracę mój głęboko skrywany sekret:
A tak!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość