nowicjusz127 pisze:gwarantuję Ci,że przy D3 o którym mowa w tym wątku większośc albo wszyscy ze stodoły sie popłaczą kolego.pomyliłes fora.forum Renault to nie tutaj
a gdzie?
nie moge znalezc
Moderator: Jerry
nowicjusz127 pisze:gwarantuję Ci,że przy D3 o którym mowa w tym wątku większośc albo wszyscy ze stodoły sie popłaczą kolego.pomyliłes fora.forum Renault to nie tutaj
Patrząc na mentalność i zainteresowania i posiadanie co niektórego to jednak reno tutajnowicjusz127 pisze:gwarantuję Ci,że przy D3 o którym mowa w tym wątku większośc albo wszyscy ze stodoły sie popłaczą kolego.pomyliłes fora.forum Renault to nie tutaj
wiedziałem,że Oluś przemówiGAZFAN pisze:Patrząc na mentalność i zainteresowania i posiadanie co niektórego to jednak reno tutajnowicjusz127 pisze:gwarantuję Ci,że przy D3 o którym mowa w tym wątku większośc albo wszyscy ze stodoły sie popłaczą kolego.pomyliłes fora.forum Renault to nie tutaj![]()
kurcze jakie deża vu. Zawsze ma się nie dać, mają płakać, zepsuć do reszty itd - a jakoś ludzi jeżdżą z przeróżnymi wynalazkami po różnych "prywaciarzach" i jakoś im się udaje. Pewnie dlatego iż nie są świadomi "że się nie da".nowicjusz127 pisze:gwarantuję Ci,że przy D3 o którym mowa w tym wątku większośc albo wszyscy ze stodoły sie popłaczą kolego.pomyliłes fora.forum Renault to nie tutaj
spuścić olej i wlać nowy każdy może.gwarantuję Ci,że na czymś więcej rozłoży się 99% wąsatych Mietków ze stodołyDamnIt! pisze:kurcze jakie deża vu. Zawsze ma się nie dać, mają płakać, zepsuć do reszty itd - a jakoś ludzi jeżdżą z przeróżnymi wynalazkami po różnych "prywaciarzach" i jakoś im się udaje. Pewnie dlatego iż nie są świadomi "że się nie da".nowicjusz127 pisze:gwarantuję Ci,że przy D3 o którym mowa w tym wątku większośc albo wszyscy ze stodoły sie popłaczą kolego.pomyliłes fora.forum Renault to nie tutaj
Nie unoś się tak bardzo kolego.nowicjusz127 pisze:gwarantuję Ci,że przy D3 o którym mowa w tym wątku większośc albo wszyscy ze stodoły sie popłaczą kolego.pomyliłes fora.forum Renault to nie tutaj
niech się jeszcze Jaco wypowie na temat D3 którą teraz próbuje ogarnąćnowicjusz127 pisze:dla mnie możesz jechać gdzie chcesz.każdy model powyżej 300tdi może poskładac znakomitą większośc garażowców.i tak się dzieje,mam wiele przykładów z autopsji zapewniam.
ja z Jacem, czy CJ?nowicjusz127 pisze:a...znam tematnie wiedziałem,że się znacie
on lubi takie jazdy więc będzie git
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości